LEIDERSCHAP, KWALITEIT EN VERANDERING

LEIDERSCHAP, KWALITEIT EN VERANDERING - Voca | Tiliboo-afrobeat.com

...rack schreef met Leiderschap in verandering alweer haar tweede boek in korte tijd over dit onderwerp (na De verborgen dimensie van leiderschap) ... PDF Leren in Verandering ... . Het is een praktisch handboek voor leiders om op dagelijkse basis verbeteringen door te voeren. De organisatiebloem is het basismodel met een stengel en de bladeren 'ik', 'wij' en 'het' die elkaar deels overl Kennisbankonderwerpen: Verandermanagement, Zelforganisatie en zelfsturende teamsVan managers wordt verwacht dat ze leidinggeven aan veranderingen in hun organisatie. Leiderschap bij verandering vraagt echter andere kwaliteiten dan het managen van de bestaande toestand. Het geheim van vermogen om leiderscha ... Leidinggeven aan verandering: 10 principes - Management Impact ... . Leiderschap bij verandering vraagt echter andere kwaliteiten dan het managen van de bestaande toestand. Het geheim van vermogen om leiderschaps en andere vaardigheden te ontwikkelen, hangt nauw samen met de kracht van ... LEIDERSCHAP, KWALITEIT EN VERANDERING (Paperback). Het management van de non-profit sector gelijkt steeds meer op dat van de profitsector. Meer en meer... Le...

INFORMATIE

AUTEUR
Voca
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
LEIDERSCHAP, KWALITEIT EN VERANDERING.pdf

OMSCHRIJVING

Het management van de non-profit sector gelijkt steeds meer op dat van de profitsector. Meer en meer ziet men de positieve kansen van de gelijkenissen in plaats van de negatieve kanten van de verschillen. Toch zal het managen van de non-profit organisatie altijd een eigen karakter behouden.Het boek presenteert herkenbare en meteen bruikbare managementsmodellen en -concepten. Thema's zijn onder meer: leiderschap, functioneringsgesprekken, positieve feedback, specifieke kwaliteitszorg, kwaliteit in begeleiding en hulpverlening, meten, vorming en training, evalueren, Intervisie, Raad van Beheer, verbeteren van arbeidskwaliteit, externe begeleiding, integratie bij fusie, ...Deze modellen en concepten fungeren ook in andere dan in gezondheids- en welzijnsvoorzieningen.

Wil je het boek lezen?LEIDERSCHAP, KWALITEIT EN VERANDERING in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Voca. Lezen LEIDERSCHAP, KWALITEIT EN VERANDERING Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN