Jong leren communiceren

Jong leren communiceren - Erna Smeekens | Tiliboo-afrobeat.com

...ren communiceren. Jong leren communiceren is een eenvoudige en vooral speelse vertaling van de NLP practitionersstof naar de dagelijkse wereld ... Communicatie: verbaal en non-verbaal ... ... Jong Leren bestaat uit 26 prettige confessionele basisscholen waar ouders hun kinderen graag naar toe brengen en waar je graag werkt als leerkracht, omdat we: samen leren, elkaar ruimte geven en uitdagen. Iedere school geeft hier op een eigen, unieke manier vorm aan, ... Jong leren communiceren is een eenvoudige en vooral speelse vertaling van de NLP practitionersstof naar de dagelijkse wereld van kinderen ... Jong leren communiceren Download PDF ePUB | BANK72 PDF ... ... Jong leren communiceren is een eenvoudige en vooral speelse vertaling van de NLP practitionersstof naar de dagelijkse wereld van kinderen in het basisonderwijs en thuis. Op goed leesbare, vaak humoristische wijze word je in dit kleurrijke boek meegenomen in de wonderlijk wereld van effectieve communicatie die NLP je leert en krijg je naast allerlei tips, oefeningen en theorie, verhalen van ... Leren communiceren (Hardco...

INFORMATIE

AUTEUR
Erna Smeekens
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Jong leren communiceren.pdf

OMSCHRIJVING

Jong leren communiceren is een eenvoudige en vooral speelse vertaling van de NLP practitionersstof naar de dagelijkse wereld van kinderenin het basisonderwijs en thuis. Op goed leesbare, vaak humoristische wijze word je in dit kleurrijke boek meegenomen in de wonderlijk wereld van effectieve communicatie die NLP je leert en krijg je naast allerlei tips, oefeningen en theorie, verhalen van leerkrachten, kinderen en moeders uit de directe praktijk. Laat je verrassen en geef je kinderen en jezelf in je klas en thuis de kans om jong te leren communiceren.

Wil je het boek lezen?Jong leren communiceren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erna Smeekens. Lezen Jong leren communiceren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN