Fiscaal actueel - Het nieuwe compartimenteren

Fiscaal actueel - Het nieuwe compartimenteren - W.R. Kooiman | Tiliboo-afrobeat.com

...l actueel - Het nieuwe compartimenteren. Dit boek beschrijft de nieuwe compartimenteringsregeling in de deelnemingsvrijstelling in detail ... Bureau ISBN - H. Lohuis ... .... In het boek beschrijven we niet alleen de hoofdlijnen en achtergronden van de nieuwe Ebook ePUB: Het nieuwe compartimenteren - geschreven door W.R. Kooiman Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Op zoek naar artikelen van Fiscaal Actueel? Artikelen van Fiscaal Actueel koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Fiscaal actueel - Het nieuwe compartimenteren (0) 47,50. 5% studentenkorting . Ruben Stam; Fina ... Het nieuwe compartimenteren - Fiscaal actueel , W.R ... ... .com Snel in huis Veelal gratis verzonden Fiscaal actueel - Het nieuwe compartimenteren (0) 47,50. 5% studentenkorting . Ruben Stam; Financiele dienstverlening 043 - De nieuwe eigenwoningregeling praktisch toegelicht (0) 66,00. 5% studentenkorting . Wolters Kluwe...

INFORMATIE

AUTEUR
W.R. Kooiman
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Fiscaal actueel - Het nieuwe compartimenteren.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek beschrijft de nieuwe compartimenteringsregeling in de deelnemingsvrijstelling in detail. Compartimentering in de deelnemingsvrijstelling is een veelzijdig vraagstuk dat met de invoering van de compartimenteringsreserve beslist niet eenvoudiger is geworden. In het boek beschrijven we niet alleen de hoofdlijnen en achtergronden van de nieuwe regeling, maar worden aan de hand van casuïstiek ook vele bijzondere situaties besproken. Voor de fiscalist die zich in zijn dagelijkse werk bezighoudt met vennootschapsbelasting is het een richtinggevende gids die hem of haar vele antwoorden verschaft. Voor de fiscale wetenschapsbeoefenaar is het boek een mooi vertrekpunt om de wondere wereld van sfeerovergang in de deelnemingsvrijstelling te verkennen.

Wil je het boek lezen?Fiscaal actueel - Het nieuwe compartimenteren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W.R. Kooiman. Lezen Fiscaal actueel - Het nieuwe compartimenteren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN