De overkant van de rivier

De overkant van de rivier - Jan Siebelink | Tiliboo-afrobeat.com

...verkant van de rivier bracht Siebelink volgens eigen zeggen een hommage aan zijn moeder ... Jan Siebelink: De overkant van de rivier. Uitg. ... - NRC ... . In een interview met Ares Koopman ( Provinciale Zeeuwse Courant ) zegt de auteur in dit verband: 'Ik bedacht me, met Apollinaire, dat je niet eeuwig met het lijk van je vader kunt blijven slepen. ... Jan Siebelink: De overkant van de rivier. Uitg. Meulenhoff, 1990. Susan Minot: Monkeys, Washington Square Press, 1986 (gedeeltelijk eerder verschenen in The New Yorker). Geschreven bij De overkant van de rivier. Siebelink heeft ook geschreven "knielen op ... De overkant van de rivier door Jan Siebelink | Scholieren.com ... . Geschreven bij De overkant van de rivier. Siebelink heeft ook geschreven "knielen op een bed violen", een absoluut briljant boek. Over "knielen" zegt hij dat hij altijd bang was om het hele verhaal te vertellen. En dat merk je als je "De overkant van de rivier" leest. Het verhaal ga...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Siebelink
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De overkant van de rivier.pdf

OMSCHRIJVING

In Knielen op een bed violen (2005) geeft Jan Siebelink een ontroerend portret van zijn vader, in De overkant van de rivier (1992) staat zijn moeder centraal.

Wil je het boek lezen?De overkant van de rivier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Siebelink. Lezen De overkant van de rivier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN