De blote Belg

De blote Belg - Bert Kruismans | Tiliboo-afrobeat.com

...te Belg is een stripverhaal uit de reeks van Suske en Wiske ... De blote Belg, Bert Kruismans - Ebook - 9789401447997 ... ... .Het is geschreven door Marc Verhaegen en gepubliceerd in De Standaard en Het Nieuwsblad van 9 april 2001 tot en met 1 augustus 2001. De eerste albumuitgave was op 10 december 2001. Het verhaal bevat onder meer toespelingen op de klimaatopwarming en het smelten van de ijskappen op de Noordpool Duivel-doet-al Bert Kruismans zet op zijn eigen, ongezouten manier de Belg in zijn blootje en komt daarbij tot zeer merkwaardige vaststellingen. Boeken van dezelfde auteur(s) De blote belg - Gesigneerd ... Suske en Wiske V.272 - De blote Belg - online te lezen ... . Boeken van dezelfde auteur(s) De blote belg - Gesigneerd De titel van het verhaal is ontleend aan het gelijknamige programma dat op de Vlaamse zender VRT1 wordt uitgezonden. De makers van dit programma haken in op he...

INFORMATIE

AUTEUR
Bert Kruismans
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De blote Belg.pdf

OMSCHRIJVING

De blote Belg 1e druk is een boek uitgegeven bij Lannoo. ISBN 9789401447317 Hoe rijk zijn de Belgen nu precies? Hoeveel bieren worden er in België gebrouwd? Drinken de Belgen echt meer champagne dan de Fransen? Zijn de wegen in de provincie Luxemburg echt de gevaarlijkste van Europa? Hoeveel atheïsten telt België? Hoeveel Walen zijn in feite Vlamingen? En omgekeerd? Is Antwerpen, Brussel of misschien wel Couvin de grootste stad van België? En is Durbuy echt de kleinste stad van ons land?Duivel-doet-al Bert Kruismans zet op zijn eigen, ongezouten manier de Belg in zijn blootje en komt daarbij tot zeer merkwaardige vaststellingen.

Wil je het boek lezen?De blote Belg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert Kruismans. Lezen De blote Belg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN