Vorstelijk verraad

Vorstelijk verraad - Roel Thijssen | Tiliboo-afrobeat.com

...ijk verraad is een zeer spannende geschiedenisles ... Vorstelijk verraad - Boeklin ... . Een waar je met opengesperde ogen en gespitste oren naar luistert. Roel Thijssen is de beste docent die dit onderwerp ten gehore kan brengen.' HEBBAN.NL **** 'Thijssen schetst een helder en zeer geloofwaardig beeld van de situatie aan en achter het front. Vorstelijk verraad is de vierde actiethriller in de Graham Marquand-reeks van Roel Thijssen (pseudoniem van Jeroen Kuypers), die sinds jaar en dag een zeer grote belangstelling heeft voor de culturen en godsdiensten van Azië en de militaire conflicten in die regio. Vorstelijk verraad direct en eenvoudig bestelle ... Vorstelijk verraad - Roel Thijssen - (ISBN: 9789460682346 ... ... . Vorstelijk verraad direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Vorstelijk verraad. Vorstelijk verraa...

INFORMATIE

AUTEUR
Roel Thijssen
DIMENSIE
8,7 MB
BESTANDSNAAM
Vorstelijk verraad.pdf

OMSCHRIJVING

VIERDE ACTIETHRILLER IN DE GRAHAM MARQUAND-REEKSLaos 1975, Koning Sijavang Vatthana is gevangen genomen. De communisten houden flink huis: tienduizenden medestanders van het voormalige regime verdwijnen in 'heropvoedingskampen' en meer dan driehonderdduizend burgers ontvluchten het land. De CIA roept een commando in het leven dat, onder leiding van Graham Marquand, de koning moet bevrijden. Maar in zijn pogingen de opdracht te volbrengen loopt Marquand hopeloos vast in een web van samenzweringen. Ex-koning Vatthana wordt op vele niveaus beschermd, zelfs tot dat van de geesten en de goden, die waken over zijn welzijn.

Wil je het boek lezen?Vorstelijk verraad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roel Thijssen. Lezen Vorstelijk verraad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN