Toevluchtsoord

Toevluchtsoord - Lydia Verbeeck | Tiliboo-afrobeat.com

...chtsoord (28) Toevluchtsoord voor hulpzoekenden (1) Toevluchtsoorden (3) Recent gepuzzeld ... APARIV: Toevluchtsoord voor gewonde dieren in Zuid-Spanje ... ... . ondersteek (18) Discussïeren (6) Vroomheid (7) lange overjas (2) klanknabootsing (40) optreden (37) Vensterbank (2) Kraamverzorgster (2) Borrel (46) Fabeldwerg (3) toilet (26) Ceremonien (1) kruiswoordraadsel (7) Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'toevluchtsoord', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. synoniemen van toevluchtsoord (Nederlands) op mijnwoordenboek. Mijnwoordenboek.nl is ee ... Toevluchtsoord. Het huis van... door Martin Wieldraaijer ... ... . synoniemen van toevluchtsoord (Nederlands) op mijnwoordenboek. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Toevluchtsoord 1) Asiel 2) Bolwerk 3) Burcht 4) Fylacterion 5) Haven 6) Heenkomen 7) Kinderdagverblijf 8) Noodhaven 9) Onderkomen 10) Ontwijkplaats 11) Reduit 12) Refugium 13) Retirade 14...

INFORMATIE

AUTEUR
Lydia Verbeeck
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Toevluchtsoord.pdf

OMSCHRIJVING

Einde zestiende eeuw. Het begijnhof van Lier. Catharina, een knappe jonge weduwe, woont nog maar net in haar begijnenwoning wanneer ze ’s nachts een akelige ontdekking doet. Over de rand van de waterput, vlak bij haar woning, hangt het lijk van een vermoorde man. ’s Nachts is het begijnhof verboden terrein voor mannen. De vondst baart dus opzien, maar het wordt helemaal vreemd wanneer het slachtoffer een kanunnik van de Sint-Gummaruskerk blijkt te zijn. Tot overmaat van ramp is de man zo naakt als een pasgeboren baby. De grootmeesteres van het begijnhof vreest dat dit schandaal niet alleen de goede naam van het begijnhof zal aantasten, maar zelfs het voortbestaan ervan in het gedrang zal brengen. Ze wil het toevluchtsoord, dat het begijnhof voor vele vrouwen is, niet in gevaar brengen en lost daarom het probleem op een nogal ongewone en drastische manier op. Al spoedig blijkt echter dat niets opgelost is. Allerlei vragen dringen zich op. Heeft de knappe Catharina iets te maken met de dood van de kanunnik? In ieder geval was hij duidelijk in haar geïnteresseerd. De week voor zijn dood stelde hij vragen over haar. Is Catharina wel wie ze beweert te zijn en in welke mate is het begijnhof voor haar een toevluchtsoord? Steeds duidelijker wordt het dat Catharina een geheim met zich meedraagt, dat leidt tot nog meer dood en geweld en dat zijn vertakkingen heeft tot in Breda.

Wil je het boek lezen?Toevluchtsoord in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lydia Verbeeck. Lezen Toevluchtsoord Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN