TIBtools - Autisme, samen aan de slag!

TIBtools - Autisme, samen aan de slag! - Ilonka van der Sommen | Tiliboo-afrobeat.com

... - Autisme, samen aan de slag! 1e druk is een boek van Ilonka van der Sommen uitgegeven bij Instondo ... Autisme, samen aan de slag! - Books & Kisses ... ... Boek: Autisme, samen aan de slag! - Geschreven door Ilonka ... ... - Autisme, samen aan de slag! 1e druk is een boek van Ilonka van der Sommen uitgegeven bij Instondo. ISBN 9789463170949 In het relatief jonge onderzoek naar autisme worden telkens meer lagen gevonden van waaruit je autisme zou kunnen verklaren naar oorsprong, oorzaak en evolutie. TIBtools, Dé bIBliotheek. Reeds verschenen: Omgaan met weerstand, Ron Benjamins; Zet je collega's in beweging, Peter Laros, Ariette Riezebos-de Groot; Belangrijke zaken eerst, Pieter Diehl, Jacques van den Born; Voer een opbrengstgerichte leerlingbespreking, Wim Meijer; Aan de slag met slimme kleuters, Eleonoor van Gerven; Begeleid handelingsgericht, Sonja de Lange, Tijn Nuyens Autisme, samen aan de slag! Auteur: Ilonka van der Sommen ISBN: 9789463170949 Aantal pagina's: 96 Druk: 2 Jaar van verschijnen: 2018 Prijs: € 23,50 Bij een abonnement op...

INFORMATIE

AUTEUR
Ilonka van der Sommen
DIMENSIE
8,7 MB
BESTANDSNAAM
TIBtools - Autisme, samen aan de slag!.pdf

OMSCHRIJVING

TIBtools - Autisme, samen aan de slag! 1e druk is een boek van Ilonka van der Sommen uitgegeven bij Instondo. ISBN 9789463170949 In het relatief jonge onderzoek naar autisme worden telkens meer lagen gevonden van waaruit je autisme zou kunnen verklaren naar oorsprong, oorzaak en evolutie. Voor onderwijsprofessionals betekent dit: beseffen dat er geen eenduidige werkwijze is. Het is belangrijk dat je zicht krijgt op die verschillende lagen, En dat je beseft dat mensen met autisme meer zijn dan alleen hun autisme. In samenwerking met de leerling kun je de beeldvorming van de leerling inzetten als vertrekpunt in de onderwijsleersituatie.Ilonka van der Sommen bespreekt aan de hand van 'transparanten' hoe je bij leerlingen met autisme van beeldvorming tot begeleiden kunt komen. Wat komt erbij kijken en welke tools zijn voor jou ondersteunend?In deze TIBtool geeft ze praktische handreikingen die als basis kunnen dienen en de samenwerking tussen leerling,leerkracht en begeleider kunnen versterken.Ilonka van der Sommen is docent in de Master EN bij FontysOSO. Zij is autismespecialist, studie- en onderzoeksbegeleider. Tevens is zij coördinator van de practitioner autisme en zet zij storytelling in bij lezingen en workshops. Ilonka is medeorganisator van de Inservice.

Wil je het boek lezen?TIBtools - Autisme, samen aan de slag! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ilonka van der Sommen. Lezen TIBtools - Autisme, samen aan de slag! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN