Politiegeweld

Politiegeweld - J.S. Timmer | Tiliboo-afrobeat.com

...tste Politiegeweld nieuws het eerst op NU ... Politiegeweld jegens zwarten in VS structureel probleem ... ... .nl. Van der Steur wil aparte aanpak voor geweld door agent maandag 7 september 2015 om 15:39 - Politiek Politiegeweld. De maatschappij heeft het bij een geweldsinzet door de politie al snel over politiegeweld, soms met negatieve associaties door ervaringen in andere landen. Gelukkig is er in Nederland strenge controle op de inzet van geweld door de politie. Geweld gebruiken mag zeker niet zomaar. ... Politiegeweld pak je niet aan zonder over racisme te ... ... . Geweld gebruiken mag zeker niet zomaar. Er zijn strikte voorwaarden en regels aan verbonden. "Aanvaardbaar geweld, dus alleen wanneer het nodig is." Dat zou de werkwijze van agenten moeten zijn. Uit de ruim honderd tips die NU.nl naar aanleiding van het onderzoek over politiegeweld heeft ... Zoveelste ...

INFORMATIE

AUTEUR
J.S. Timmer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Politiegeweld.pdf

OMSCHRIJVING

Het boek Politiegeweld bundelt een serie onderzoeken die de auteur alleen en samen met anderen heeft gedaan naar geweldgebruik van en tegen de politie in Nederland. Hiervoor zijn meldingen van politieel geweldgebruik statistisch geanalyseerd, archieven en dossiers van alle politiekorpsen, van rechtbanken en gerechtshoven, van parketten van het Openbaar Ministerie, van de Rijksrecherche, van het Nederlands Forensisch Instituut en andere instanties geraadpleegd.Veel politiemensen en andere functionarissen hebben in gesprekken en in correspondentie nadere informatie verstrekt. Politiegeweld geeft een indringend beeld van het geweldgebruik van en tegen de politie tegen de achtergrond van de veranderende Nederlandse samenleving.

Wil je het boek lezen?Politiegeweld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.S. Timmer. Lezen Politiegeweld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN