Pijn Te Lijf

Pijn Te Lijf - Reader'S Digest Redactie | Tiliboo-afrobeat.com

... de oorzaak van de pijn niet weggenomen worden (bijvoorbeeld diabetes), maar gelukkig zijn er wel veel behandelingen mogelijk die de pijn verzachten ... Boekwinkeltjes.nl - Jet Matla - Pijn te lijf ... . Bij sommige patiënten verdwijnt de pijn wel helemaal. Gewone pijnstillers werken niet goed tegen zenuwpijn. Naast medicatie, zijn er ook alternatieven om de pijn te lijf te gaan. Medicijnen Pijn Te Lijf (Hardcover). Pijn Te Lijf 1e druk is een boek van Reader'S Digest Redactie uitgegeven bij The Readers Digest. ISBN 9789064075575 Deze dikke... Pijn is gewoonlijk een signaal dat je lichaam je geeft om je te vertellen dat er iets niet in orde is. Het is een ... Wisselende pijnlijke steken in het hele lichaam - Gezondr.nl ... . ISBN 9789064075575 Deze dikke... Pijn is gewoonlijk een signaal dat je lichaam je geeft om je te vertellen dat er iets niet in orde is. Het is een vervelende ervaring, maar tegelijkertijd een onmisbaar hulpmiddel. Pijn helpt je om tijdig maatregelen te nemen en leert je wat je voortaan maar beter kunt laten. Chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS) Het lichaam herstelt en recupereert ni...

INFORMATIE

AUTEUR
Reader'S Digest Redactie
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Pijn Te Lijf.pdf

OMSCHRIJVING

Pijn Te Lijf 1e druk is een boek van Reader'S Digest Redactie uitgegeven bij The Readers Digest. ISBN 9789064075575 Deze dikke pil is de allerbeste pijnstiller! Hernia, menstruatiepijn, migraine, pijn als gevolg van letsel of slijtage, psychisch leed' Met welke pijn u ook worstelt in PIJN TE LIJF vindt u verantwoorde en effectieve manieren om pijn te bestrijden. Van reguliere therapieën tot vitaminekuren. Dankzij de medewerking van talloze deskundigen bent u verzekerd van betrouwbare informatie.

Wil je het boek lezen?Pijn Te Lijf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Reader'S Digest Redactie. Lezen Pijn Te Lijf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN