Ik zie het aan je

Ik zie het aan je - M.N.A.M. van de Plas | Tiliboo-afrobeat.com

...het aan je ogen (Hardcover). Sammy de kleine kikker wordt snel boos ... Hoe vaak moet ik sporten om resultaat te zien? - Optima Vita ... .Dan trilt hij over zijn hele lijf. Zijn ogen lopen vol en hij blaast zijn... IK ZIE HET! Praktijk voor kinderen met leer- en ontwikkelingsproblemen in het basis- en voortgezet onderwijs. Het lijkt wel alsof er tegenwoordig steeds meer kinderen met leerproblemen komen. De etiketjes voor dyslectie, dyscalculie, ADD, ADHD, autisme enzovoorts worden soms al in groep 3 van de basisschool op de kinderen geplakt. Met het boek Ik zie het aan je (2009) wil de schrijfster mensen l ... Ik Zie Het ... . Met het boek Ik zie het aan je (2009) wil de schrijfster mensen laten kennismaken met theorieën en uitgangspunten, die antropologen en natuuronderzoekers door de eeuwen heen hanteerden om menselijke vormen en houdingen te analyseren. Dit opmeten en indelen resulteerde aanvankelijk in het beoordelen en categoriseren van mensen. Ik weet ik ben niet de geduldigste persoo...

INFORMATIE

AUTEUR
M.N.A.M. van de Plas
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ik zie het aan je.pdf

OMSCHRIJVING

Met het boek Ik zie het aan je (2009) wil de schrijfster mensen laten kennismaken met theorieën en uitgangspunten, die antropologen en natuuronderzoekers door de eeuwen heen hanteerden om menselijke vormen en houdingen te analyseren. Dit opmeten en indelen resulteerde aanvankelijk in het beoordelen en categoriseren van mensen.Tegenwoordig wordt het analyseren voornamelijk gebruikt om inzicht te krijgen in de beperkingen en mogelijkheden van mensen. Dit inzicht bevordert het bijstellen van persoonlijke verwachtingen, het optimaal benutten van iemands capaciteiten en het respect voor de eigenheid van mensen in het algemeen. Mede daardoor kan dit boek helpen bij zelfreflectie, partnerkeuze en relatieproblemen, studiekeuze en leerproblemen, beroepskeuze en reïntegratie, functioneringsgesprekken en loopbaanbegeleiding.

Wil je het boek lezen?Ik zie het aan je in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M.N.A.M. van de Plas. Lezen Ik zie het aan je Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN