Het Geheim van de Piramide van Cheops

Het Geheim van de Piramide van Cheops - René Ofsen | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij Het Geheim Van Cheops. Ik heb het gelezen en ik vind het een geweldig boek, Er staat van alles in, zoals hoe ze vallen ontwijken om bij een stuk van de deksteen te komen, er staat hoe sommige vallen werken, complete tekeningen van somige wonderen, en veel meer, je blijft de hele tijd tijdens het lezen in de spanning van 'hoe overleven ze dit, wat gaat er gebeuren, krijgen ze dan ... Geheimen van de piramides onthuld (video) - NineForNews.nl ... ... Deel 1: Het Manuscript van Manethon Professor Philip Mortimer arriveert in Caïro op uitnodiging van zijn vriend, de Egyptische Archeoloog Ahmed Rasim Bey. Rasim Bey en zijn assistent Ben Zaim Abdul tonen hem vervolgens een papyrus van Manetho, die spreekt over de Kamer van Horus en de Schat van Aton. Voor Mortimer is er geen twijfel dat er in de Grote Piramide van Cheops een onbekende geheime ... Er is een geheime ingang ontdekt bij de piramide van Khufu (Che ... Het Mysterie van de Grote Piramide - Wikipedia ... . Rasim Bey en zijn assistent Ben Zaim Abdul tonen hem vervolgens een papyrus van Manetho, die spreekt over de Kamer van Horus en de Schat van Aton. Voor Mortimer is er geen twijfel dat er in de Grote Piramide van Cheops een onbekende geheime ... Er is een geheime ingang ontdekt bij de piramide van Khufu (Che...

INFORMATIE

AUTEUR
René Ofsen
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Geheim van de Piramide van Cheops.pdf

OMSCHRIJVING

René Ofsen is 11 keer in Egypte geweest en heeft daar diverse Arabische kennissen opgedaan. Bij een bezoek aan de Piramide van Cheops in Caïro werd hij zo getroffen door de piramide en de hoogte, waarvan merendeel het grootste deel onder het zand ligt, dat hij ter plaatse een ingeving kreeg om een spannende thriller te gaan schrijven. De namen van zijn kennissen daar, gebruikt hij in deze roman.

Wil je het boek lezen?Het Geheim van de Piramide van Cheops in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur René Ofsen. Lezen Het Geheim van de Piramide van Cheops Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN