Frans

Frans - Elsevier Bedrijfsinformatie B.V. | Tiliboo-afrobeat.com

...Natuurwoordenboek staan 10 mogelijke resultaten voor `Frans` ... Circus Frans Mikkenie - Wikipedia ... . Ook in de database Frans Equatoriaal Afrika Frans Guyana Frans Hals Museum, Haarlem Frans Indië Frans kiescollege Frans Louisiana Frans organisatiecomité Frans overzees gebied Frans Polynesië frans raaigras Frans station van verzending Frans stokbrood Frans taalgebied Frans ... Het Frans (français) is de meest gesproken Gallo-Romaanse taal.Het behoort tot de grotere groep van de Romaanse talen, die ... Fran's Chocolates ... .Het behoort tot de grotere groep van de Romaanse talen, die alle uit het Latijn zijn voortgekomen. Het Frans is inheems in West-Europa, maar wordt als officiële taal in tientallen landen wereldwijd ge...

INFORMATIE

AUTEUR
Elsevier Bedrijfsinformatie B.V.
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Frans.pdf

OMSCHRIJVING

In een oogopslag leert u de Franse Taal. Goedemiddag, Bonjour. Neemt u mij niet kwalijk, Excusez-moi. Ik begrijp u niet, je ne vous comprends pas. In deze taalgids Frans vindt u de vertalingen inclusief de fonetische weergave van de meest gebruikte uitspraken in de Franse taal. Een must voor de Nederlands toerist die op het punt staat om Frankrijk te verkennen. Of het nu op een camping aan de Cote d'Azur is of in een pittoresk pension in de Alpen, deze gids zal u altijd van pas komen.

Wil je het boek lezen?Frans in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elsevier Bedrijfsinformatie B.V.. Lezen Frans Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN