Disruptive selling

Disruptive selling - Patrick Maes | Tiliboo-afrobeat.com

...ve Selling helpt bedrijven bij de transformatie naar het nieuwe tijdperk van sales en customer centricity ... Disruptive selling (e-Book) - Patrick Maes | Boeken.com ... . Dit is een boek voor directieteams, managers en ondernemers. U heeft een wit blad nodig: een nieuwe start om mee te zijn met de salesrealiteit van vandaag. Disruptive Selling helpt bedrijven bij de transformatie naar het nieuwe tijdperk van sales en customer centricity. Dit is een boek voor directieteams, managers en ondernemers. U heeft een wit blad nodig: een nieuwe start om mee te zijn met de salesrealiteit van vandaag. Disrupti ... What Is Disruptive Selling? - DialSource ... . U heeft een wit blad nodig: een nieuwe start om mee te zijn met de salesrealiteit van vandaag. Disruptive selling draait volgens Patrick om het gelukkig maken van klanten, werknemers en aandeelhouders door de inzet van technologie en creativiteit. Hij is zelf al meer dan twintig jaar actief in het consultancy vak. Disruptive Selling gaat over het herbekijken van ...

INFORMATIE

AUTEUR
Patrick Maes
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Disruptive selling.pdf

OMSCHRIJVING

Slimme verkopers gaan voor een aanpak op maat De tijd van de klassieke salesforce is voorbij. Klanten leven mobiel en online en willen op maat benaderd worden. Steeds meer bedrijven matchen op een disruptieve manier vraag en aanbod. Traditionele verkoop, met salesteams en salesmanagers, wordt de uitzondering. Daarom moeten de taken van sales, marketing en customer service hertekend worden. Marketing automation en moderne CRM-tools zijn daarbij noodzakelijk om te kunnen overleven. Disruptive Selling helpt bedrijven bij de transformatie naar het nieuwe tijdperk van sales en customer centricity. Dit is een boek voor directieteams, managers en ondernemers. U heeft een wit blad nodig: een nieuwe start om mee te zijn met de salesrealiteit van vandaag. U bent het de klant en uzelf verschuldigd. There is no excuse for being boring.

Wil je het boek lezen?Disruptive selling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patrick Maes. Lezen Disruptive selling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN