De giftige tijdbom

De giftige tijdbom - Sam Ziff | Tiliboo-afrobeat.com

...tige tijdbom (Paperback). Een opmerkelijk en schokkend relaas over een van de meest ernstige bedreigingen van onze gezondheid ... Buikaneurysma, een tikkende tijdbom - Dokter.nl ... . Het amalgaam dat... Sam Ziff is een geweldige auteur. Download en lees het boek De giftige tijdbom op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt De giftige tijdbom in PDF, ePUB, MOBI. De giftige tijdbom. Sam Ziff. Een opmerkelijk en schokkend relaas over een van de meest ernstige bedreigingen van onze gezondheid. Het amalgaam dat gebruikt wordt om gaatjes in ons gebit te vullen bestaat voor 40 tot 50 % uit kwik, een stof die eigenlijk ... De giftige tijdbom - geneeskundeboek.nl ... . Het amalgaam dat gebruikt wordt om gaatjes in ons gebit te vullen bestaat voor 40 tot 50 % uit kwik, een stof die eigenlijk een zwaar giftig metaal is. Een opmerkelijk en schokkend relaas over een van de meest ernstige bedreigingen van de gezondheid. Het amalgaam dat gebruikt wordt voor gebitsv...

INFORMATIE

AUTEUR
Sam Ziff
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De giftige tijdbom.pdf

OMSCHRIJVING

Een opmerkelijk en schokkend relaas over een van de meest ernstige bedreigingen van onze gezondheid. Het amalgaam dat gebruikt wordt om gaatjes in ons gebit te vullen bestaat voor 40 tot 50 % uit kwik, een stof die eigenlijk een zwaar giftig metaal is. Dit boek legt uit hoe dit kwik vanuit het gebit in ons lichaam terechtkomt en onze gezondheid op dramatische wijze kan aantasten. Het toont aan dat het eigenlijk onverantwoordelijk is dat de gevestigde tandheelkunde overal ter wereld nog steeds doorgaat met het implanteren van kwikvullingen. Veel commerciële belangen spelen hierbij een belangrijke rol.O.a. de volgende onderwerpen en vragen komen aan bod:- Kwik in de geneeskunde en tandheelkunde nu- De geschiedenis van kwik in de geneeskunde- De argumenten voor en tegen- Hebben we werkelijk elektriciteit in de mond?- Kwik in het lichaam, waar gaat het naar toe ?

Wil je het boek lezen?De giftige tijdbom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sam Ziff. Lezen De giftige tijdbom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN