De bewuste bourgondiër

De bewuste bourgondiër - Erica Rutten | Tiliboo-afrobeat.com

...van De Bewuste Bourgondiër wordt geïmplementeerd door Het Netwerk van Bewuste Partners , dat een draagvlak vormt voor het toepassen van een gezond voedingspatroon ... De bewuste Bourgondiër - Garant ... . De Bewuste Bourgondiër laat zien dat voeding meer is dan voeding maar een levenswijze met respect voor je lichaam die samen met andere gedragen wordt. Om de transitie naar een dergelijk gezond voedingspatroon succesvol te maken is de rol van de consument erg belangrijk. Enkel met een mentaliteitswijziging zal dit mogelijk zijn. Om het gezonde voedingspatroon gemakkelijk toepasbaar te maken wordt 'de bewuste Bourgondiër' in het l ... Media - De Bewuste Bourgondiër ... . Enkel met een mentaliteitswijziging zal dit mogelijk zijn. Om het gezonde voedingspatroon gemakkelijk toepasbaar te maken wordt 'de bewuste Bourgondiër' in het leven geroepen. Want voeding is vooral genieten, maar bewust. De STEM van De Bewuste Bourgondiër is gedreven door S impliciteit omdat de kern van een gezond voedingspatroon in het gebruik van basisproducten ligt, T otaliteit omdat het niet om één product maar om ee...

INFORMATIE

AUTEUR
Erica Rutten
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De bewuste bourgondiër.pdf

OMSCHRIJVING

Voeding staat onder vuur. Iedereen weet wel wat gezonde voeding is, maar we passen het op grote schaal niet toe. We blijken massaal een westers voedingspatroon toe te passen, dat in verband staat met de ontwikkeling van een aantal chronische ziekten. Hoe is het zo ver kunnen komen? Het boek gaat terug naar het begin van de twintigste eeuw en bekijkt de toepassing van voeding tot in het heden. Op deze wijze wordt duidelijk hoe het huidige westerse voedingspatroon is ontstaan. Het gevolg is een jungle van voeding, kennis en dogma's waar we vandaag mee te maken hebben. Tevens wordt de complexiteit van de voedingswetenschappen toegelicht evenals de relatie van het westerse voedingspatroon met tal van chronische ziekten. In detail gaat de auteur in op het genoemde westerse voedingspatroon en op de verschillen met het gezonde voedingspatroon dat vaak beschermend werkt. Om de transitie naar een dergelijk gezond voedingspatroon succesvol te maken is de rol van de consument erg belangrijk. Enkel met een mentaliteitswijziging zal dit mogelijk zijn. Om het gezonde voedingspatroon gemakkelijk toepasbaar te maken wordt 'de bewuste Bourgondiër' in het leven geroepen. Want voeding is vooral genieten, maar bewust. Deze indringende publicatie is niet alleen bestemd voor professionals, maar evenzeer voor consumenten en patiënten en voor ouders en grootouders die een verschil willen maken voor hun eigen gezondheid, maar ook die van hun kinderen en kleinkinderen. Kortom, voor iedereen die de dagelijks noodzakelijke voeding als een te respecteren levenszaak beschouwt en een gezond voedingspatroon wil aanleren.InfofilmOver de auteurErica Rutten studeerde voeding- en dieetleer aan de KU Leuven en werd vervolgens doctor in de voedingswetenschappen aan de Universiteit Maastricht. Ze schreef en werkte mee aan tal van internationale onderzoeken en wetenschappelijke artikelen. Met het concept 'De stem van de Bewuste Bourgondiër' wil ze haar kennis delen met particulieren, bedrijven, organisaties en professionals. Daarnaast heeft ze een netwerk van Bewuste Partners die haar concept ondersteunen. Ze is lid van de Nederlandse Academie voor Voedingswetenschappen en van de Belgian Nutrition Society.

Wil je het boek lezen?De bewuste bourgondiër in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erica Rutten. Lezen De bewuste bourgondiër Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN