De Atlas Van Het Menselijk Lichaam

De Atlas Van Het Menselijk Lichaam - Peter Abrahams | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij Atlas van het menselijk lichaam. Prachtige illustraties voor een zeer milde prijs ... Boekwinkeltjes.nl - De Atlas van het Menselijk Lichaam ... ... . Jammer genoeg zijn de Nederlandse benamingen vaak niet juist weergegeven. 'Slagaderen' worden bijna consequent en zeer verwarrend 'aderen' genoemd, terwijl 'aderen' afwisselend 'aderen' en dan weer 'venen' worden genoemd. De nieuwe atlas van het menselijk lichaam 1e druk is een boek van Michael Schuler uitgegeven bij Veltman Uitgevers B.V.. ISBN 9789048303885 In dit uitgebreide, rijk geïllustreerde boek maakt u via 12 ges ... De atlas van het menselijk lichaam (nieuwe editie ... ... .V.. ISBN 9789048303885 In dit uitgebreide, rijk geïllustreerde boek maakt u via 12 gestructureerde hoofdstukken kennis met de onderdelen van de menselijke anatomie, alle organen en hun functies. De atlas van het menselijk lichaam is een onmisbaar naslagwerk over het lichaam en het werkt. Deze prachtig geïllustreerde encyclopedie laat alle onderdelen van het lichaam in detail zien, van hoofd t...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Abrahams
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De Atlas Van Het Menselijk Lichaam.pdf

OMSCHRIJVING

Vraagt u zich wel eens af hoe de structuur van de hersenschors eruitziet en op welke manier het zenuwstelsel prikkels van de zintuigen doorgeeft aan de hersenen? Of welke verschillen er bestaan tussen de schedel van een volwassene en die van een baby? Of hoe (en waarom) het lichaam speeksel produceert? In dit boek vindt u de antwoorden op deze en vele andere vragen. Het is een boeiende en complete handleiding over de menselijke anatomie, die u helpt de ingewikkelde samenstelling van het menselijk lichaam te begrijpen. Dit boek bevat de antwoorden op al uw huidige en toekomstige vragen over de afzonderlijke delen van het lichaam. Het menselijk lichaam komt van top tot teen aan bod in negen hoofdstukken, over hoofd, nek, borst, armen, buik, geslachtsorganen, bekken, benen en volledige lichaamsstelsels. Elk hoofdstuk bevat gedetailleerde en gemakkelijk te begrijpen kleurenafbeeldingen met uitgebreide informatie over de diverse botten, spieren, inwendige organen, bloedvaten en zenuwen, zodat u zich snel een volledig beeld kunt vormen van een bepaald lichaamsgebied. Kleurenfoto’s brengen dit ingewikkelde en boeiende onderwerp duidelijk tot leven. Dus of u nu iets wilt weten over de werking van het spijsverteringsstelsel of over het verschil tussen diepe en oppervlakkige spieren, in dit boek wordt het u op gedetailleerde en kleurrijke wijze uitgelegd.

Wil je het boek lezen?De Atlas Van Het Menselijk Lichaam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Abrahams. Lezen De Atlas Van Het Menselijk Lichaam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN