Van Tibooburra Naar Packsaddle

Van Tibooburra Naar Packsaddle - August Willemsen | Tiliboo-afrobeat.com

...booburra Naar Packsaddle (Paperback). De pen van Willemsen en de camera van Verhoeff tonen een nieuwe wereld in zeven verhalen, plus een epiloog ... Reizen Tussen € 0 en € 10 | De Slegte ... ... In "Van Tibooburra naar Packsaddle" beschrijven en fotograferen zij de backpackers die in horden dit land bezoeken; de eindeloze treinreis door de Nullarborwoestijn naar Perthl; de 'outback', waar dat wat wij beschaving noemen ophoudt; het vreemde spel dat 'football' heet maar geen voetbal is; de Olympische Spelen en de tragische geschiedenis van de aborigines; en de 'Australische lelijkheid. - Australië in 7 stukken, 59 foto's en een epiloog - "De pen van Willemsen en de camera van Verhoeff tonen een nieuwe wereld in zeven verhale ... bol.com | Van Tibooburra Naar Packsaddle, August Willemsen ... ... . - Australië in 7 stukken, 59 foto's en een epiloog - "De pen van Willemsen en de camera van Verhoeff tonen een nieuwe wereld in zeven verhalen, plus een epiloog en 59 kleurenfoto's. In maa...

INFORMATIE

AUTEUR
August Willemsen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Van Tibooburra Naar Packsaddle.pdf

OMSCHRIJVING

De pen van Willemsen en de camera van Verhoeff tonen een nieuwe wereld in zeven verhalen, plus een epiloog en 59 kleurenfoto's.In maart en april 2000 maakten August Willemsen en Bert Verhoeff zeven reportages over onderwerpen die zij als typisch Australisch beschouwden en die afweken van geeikte thema's als de stranden, het surfen, koala's, kangaroes en Ayers' Rock. In "Van Tibooburra naar Packsaddle" beschrijven en fotograferen zij de backpackers die in horden dit land bezoeken; de eindeloze treinreis door de Nullarborwoestijn naar Perthl; de 'outback', waar dat wat wij beschaving noemen ophoudt; het vreemde spel dat 'football' heet maar geen voetbal is; de Olympische Spelen en de tragische geschiedenis van de aborigines; en de 'Australische lelijkheid. Op fascinerende wijze onthullen Willemsen en Verhoeff de verborgen uithoeken van een enorm land dat voor verrassingen blijft zorgen.

Wil je het boek lezen?Van Tibooburra Naar Packsaddle in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur August Willemsen. Lezen Van Tibooburra Naar Packsaddle Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN