PM-reeks - Omgaan met dilemma's

PM-reeks - Omgaan met dilemma's - R. Hogewoning | Tiliboo-afrobeat.com

... - Omgaan met dilemma's 1e druk is een boek van R ... Omgaan met dilemma's - Circolore ... . Hogewoning uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024417650 Dit boek biedt een heldere en overzichtelijke methode voor coaches en loopbaanbegeleiders om (hardnekkige) dilemma's bij hun cli en te kunnen diagnosticeren en te kunnen aanpakken. PM-reeks - Omgaan met dilemma's 1e druk is een boek van R. Hogewoning uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024417650 Dit boek biedt een heldere e ... Omgaan met ethische dilemma's in de zorg - werken in de ... ... . ISBN 9789024417650 Dit boek biedt een heldere en overzichtelijke methode voor coaches en loopbaanbegeleiders om (hardnekkige) dilemma's bij hun cli en te kunnen diagnosticeren en te kunnen aanpakken.Door een goede diagnostiek krijgen ... PM-reeks. Omgaan met dilemma's werken met polariteiten voor begelei...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Hogewoning
DIMENSIE
8,7 MB
BESTANDSNAAM
PM-reeks - Omgaan met dilemma's.pdf

OMSCHRIJVING

PM-reeks - Omgaan met dilemma's 1e druk is een boek van R. Hogewoning uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024417650 Dit boek biedt een heldere en overzichtelijke methode voor coaches en loopbaanbegeleiders om (hardnekkige) dilemma's bij hun cli en te kunnen diagnosticeren en te kunnen aanpakken.Door een goede diagnostiek krijgen cli en zicht op de tegengestelde waarden en belangen die eronder liggen en kunnen ze tot een nieuwe synthese komen. Pas als ze beide polen in zichzelf herkennen, leren hanteren en tegelijk kunnen laten bestaan, komt er weer beweging in de situatie.Het boek is bedoeld voor coaches, loopbaanadviseurs, re-integratieconsulenten en managers die coachen. Het is ook interessant voor iedereen die met mensen werkt en voor iedereen die een dilemma in zijn leven bespeurt.Rob Hogewoning is trainer, personal coach en interim-HR-manager. Sinds 1999 is hij zelfstandig gevestigd en begeleidt hij organisaties, teams en individuen bij ingrijpende en complexe veranderingsprocessen,Maria Noordman is trainer, personal coach en begeleider van intervisies, aanvankelijk bij Boertien en Partners, sinds 2000 zelfstandig. Ze begeleidt mensen in bedrijven op het gebied van persoonlijke effectiviteit en leiderschap.

Wil je het boek lezen?PM-reeks - Omgaan met dilemma's in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Hogewoning. Lezen PM-reeks - Omgaan met dilemma's Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN