Jong Geleerd

Jong Geleerd - I.B. van Creveld | Tiliboo-afrobeat.com

...eleerd stelt de 'De kunst van het leren' centraal ... Jong geleerd! - Maartenscollege Haren ... . Dat betekent dat wij gaan voor goed onderwijs. Hierin staan vakmanschap, creativiteit en inventiviteit vooraan. Dit zijn belangrijke competenties, voor onze leerlingen waar het leren betreft, maar ook voor de leerkrachten die bij Jong Geleerd werken. Eén spreekwoord bevat `jong geleerd is oud gedaan` jong geleerd is oud gedaan (=hoe eerder men iets leert, des te langer de vaardigheid zal blijven); Bronnen De spreekwoorden en gezegden zijn afkomstig van Wikiquote, Wikipedia en onze gebruikers. Jong geleerd, oud gedaan, meent de Raad. Maar z ... Jong geleerd Studiecoaching - Effectief op huiswerkgebied ... . Jong geleerd, oud gedaan, meent de Raad. Maar zou die leeftijdsverlaging wel zin hebben als de opkomst bij de stembus onder jongeren tussen de achttien en 25 jaar nu al beduidend lager is dan die onder 65-plussers? Jong geleerd Studiecoaching is een huiswerkbegeleidingsinstituut dat zich onde...

INFORMATIE

AUTEUR
I.B. van Creveld
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Jong Geleerd.pdf

OMSCHRIJVING

De auteur, Ir.I.B.van Creveld, heeft sinds 1987 in een zevental boeken diverse facetten van de geschiedenis van joods Den Haag vastgelegd. Al die boeken omvatten een periode van ongeveer drie eeuwen. Deze periode begint omstreeks het jaar 1674 toen voor het eerst sprake was van een joodse gemeente in Den Haag en eindigt omstreeks het jaar 2000.Dit boek is een must voor hen die hun jeugd in Den Haag hebben doorgebracht, maar ook voor hen die werkzaam zijn bij het onderwijs en voor hen die zich bezighouden met jeugdwerk.

Wil je het boek lezen?Jong Geleerd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur I.B. van Creveld. Lezen Jong Geleerd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN