Hoe werkt mijn zwangerschap ?

Hoe werkt mijn zwangerschap ? - Sarah Jordan | Tiliboo-afrobeat.com

...ting, hoe werkt dat? Als jullie zwanger willen worden is het interessant om te weten hoe de bevruchting van de eicel werkt ... Hoeveel echo's krijg ik tijdens mijn zwangerschap? ... . Zie deze uitleg. Hoe werkt mijn zwangerschap? Hoe groot is mijn baby bij 26 weken? Hoe raak ik al die ongewenste "buikvoelers" kwijt? En last but nog least, krijg ik ooit nog een goede nachtrust? Op al deze vragen vind je een antwoord in deze compacte handleiding. Zwangerschap: zo werkt het Als je zwanger bent, verandert er een hoop in je lijf. Er begint een embryo te groeien in je baarmoeder, er wordt een placenta en een voorraad vruchtwater aangelegd en je horm ... Zwangerschapsverlof en bevallingsverlof | Rijksoverheid.nl ... . Er begint een embryo te groeien in je baarmoeder, er wordt een placenta en een voorraad vruchtwater aangelegd en je hormonen doen allerlei dingen met je lichaam. Misschien weet je nog niet precies hoe een zwangerschapstest werkt. Wanneer je niet ongesteld wordt spookt een eventuele zwangerschap al snel door het hoofd. Het uitblijven v...

INFORMATIE

AUTEUR
Sarah Jordan
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hoe werkt mijn zwangerschap ?.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe werkt mijn zwangerschap?Hoe werkt mijn zwangerschap? Hoe groot is mijn baby bij 26 weken? Hoe raak ik al dieongewenste "buikvoelers" kwijt? En last but nog least, krijg ik ooit nog een goede nachtrust? Opal deze vragen vind je een antwoord in deze compacte handleiding.Wat kan mijn baby?Wanneer komen de eerste tandjes, wat is het eerste woordje, hoe ontwikkelt het gewicht van je kind zich ten opzichte van leeftijdsgenoten? Ouders hebben bijna allemaal de behoefte om de ontwikkeling van hun kind tijdens het eerste jaar op de voet te volgen en vast te leggen. In 'Wat kan mijn baby?' kunnen zij aan de handvan verschillende checklists bijhouden wat de mijlpalen zijn die hun kind in het eerste jaar bereikt. Er is veel ruimte voor persoonlijke notities en bovendien staat dit 'logboek' vol handige schema's, grappige illustraties en praktische tips.

Wil je het boek lezen?Hoe werkt mijn zwangerschap ? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarah Jordan. Lezen Hoe werkt mijn zwangerschap ? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN