Het Solarkompas

Het Solarkompas - Marc van den Hoven | Tiliboo-afrobeat.com

...arkompas. In de tijd van Cheops raakt in Egypte een belangrijk artefact, "het Solarkompas", verloren ... Faillissement Roal DiEnsten B.V. te Didam (F.05/17/306 ... ... . In de huidige tijd wordt het artefact... Hoi Ik heb door solarkompas zonnepanelen laten leggen en wat nu ze zijn failliet. 5 op de Nederlandse markt en failliet. Hoe kan dit nou? Overgenomen door, zoals ik gehoord heb, bongo.?. Contact gezocht met bongo, men weet nergens van. Wel monteurs b... Het eerste hoofdstuk van Het Solarkompas speelt zich af in Egypte, 2566 voor Christus. In dit hoofdstuk kom je te weten hoe het artefact verloren is geraakt. Daarna wordt er een sprong ... SolarKompas klacht indienen? Klachtenkompas vraagt om antwoord ... . In dit hoofdstuk kom je te weten hoe het artefact verloren is geraakt. Daarna wordt er een sprong in de tijd gemaakt en belanden we in Canada in het jaar 2012. Het Solarkompas is een thriller, avonturenroman een quest. Lees wat men ons vergeten is te leren op school. meer info tref je op www.marcvdhoven.com Het Solarkompas, Berghem. 125 likes...

INFORMATIE

AUTEUR
Marc van den Hoven
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Solarkompas.pdf

OMSCHRIJVING

In de tijd van Cheops raakt in Egypte een belangrijk artefact, "het Solarkompas", verloren. In de huidige tijd wordt het artefact teruggevonden door Glenn Holdvast die na een dramatische periode in zijn leven met archeologen op pad is als medisch begeleider. Het artefact leidt de groep naar diverse mythologische plekken op aarde en langzaam maar zeker ontrafelt zich het geheim van het Solarkompas. Wat is het uiteindelijke doel en welk geheim had men in de oudheid dat ruim honderd jaar geleden herontdekt is en wederom verloren is gegaan? Lees wat men je op school had moeten leren!

Wil je het boek lezen?Het Solarkompas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc van den Hoven. Lezen Het Solarkompas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN