Het boemerangeffect

Het boemerangeffect - Virindra Gobind | Tiliboo-afrobeat.com

...emerangeffect is de titel van het 115 de stripverhaal van De Kiekeboes ... Betekenis Het boemerangeffect ... . De reeks wordt getekend door striptekenaar Merho. Het album verscheen in december 2007. Verhaal. Oude liefde roest niet, zegt het spreekwoord en ook de familie Kiekeboe krijgt ermee te maken. Dit keer staat er geen oud ... Het boemerangeffect is daarvan het resultaat. Reviews. 2020-04-11 14:49:54 | Door: Adrian Binnema | Waardering: Prachtig en indrukwekkend geschreven. Geen boek om ff beetje bij beetje te lezen, want dan ben je de ... H ... BOEMERANGEFFECT - definitie - Encyclo ... . Geen boek om ff beetje bij beetje te lezen, want dan ben je de ... Het Boemerangeffect (Paperback). Oude liefde roest niet, zegt het spreekwoord en ook de familie Kiekeboe krijgt ermee te maken. Dit keer staat er geen... Het Boemerangeffect. 75 vind-ik-leuks. Boek Thriller / ...

INFORMATIE

AUTEUR
Virindra Gobind
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het boemerangeffect.pdf

OMSCHRIJVING

De directrice van de kauwgomballenfabriek heeft de schone taak haar bedrijf draaiende te houden. Zij is de hand die haar duiven voert en tevens de hand die haar duiven temt. Haar duiven willen niet getemd worden. Ze worden onderschat. De directrice heeft te maken met een psychoot, een schizofreen, een dochter van een moordenaar, een dementerende necrofiel, een vrouw uit een gebroken gezin en een pedofiel. Wanneer de duiven losbreken, is de directrice het overzicht kwijt. Nadat ze haar overmeesterd hebben, barst de strijd onderling los om terug te keren naar de ren. Wie verliest de strijd en komt als laatste aan?

Wil je het boek lezen?Het boemerangeffect in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Virindra Gobind. Lezen Het boemerangeffect Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN