GESCHIEDENIS VAN KANT

GESCHIEDENIS VAN KANT - Margaret Simeon | Tiliboo-afrobeat.com

... nog steeds een geliefd product, wat blijkt uit de belangstelling ervoor en de productie van kant in toeristische centra zoals Brugge, Gent, Antwerpen en Brussel ... HET KANT KUSSEN : Onstaan van Kant - Telenet ... .Veel toeristen laten zich verleiden; vaak zijn er demonstraties die de mensen een beeld geven van de productie. Hier studeerde Kant onder andere theologie, natuurkunde en filosofie, waarna hij aan de slag ging als onderwijzer. Zijn belangrijkste filosofische inzichten kreeg hij pas eind jaren 1770, toen hij al dik in de vijftig was. Verhouding ervaring en verstand. Kant specialiseerde zich in de geschiedenis van de filosofie. Immanuel Kant (Koningsbergen, Pruisen, 22 april 1724 - aldaar, 1 ... Kant (textiel) - Wikipedia ... . Verhouding ervaring en verstand. Kant specialiseerde zich in de geschiedenis van de filosofie. Immanuel Kant (Koningsbergen, Pruisen, 22 april 1724 - aldaar, 12 februari 1804) was een Duitse filosoof ten tijde van de Verlichting, wiens ideeën een grote invloed hebben uitgeoefend op de westerse wijsbegeerte.Kant wordt wel gezien als de eerste Duitse idealist.Zijn Kritik der reinen Vernunft uit 1781...

INFORMATIE

AUTEUR
Margaret Simeon
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
GESCHIEDENIS VAN KANT.pdf

OMSCHRIJVING

Margaret Simeon verzamelt nu al bijna 40 jaar kant. De afbeeldingen in dit boek zijn dan ook allen van haar eigen verzameling. Ze heeft ze zo gekozen dat de geleidelijke ontwikkeling van de diverse technieken en de verandering in stijl van ontwerpen zichtbaar worden. De stukken kant bestrijken een periode vanaf de zestiende eeuw tot de twintigste. Margaret Simeon geeft ons een helder, duidelijk overzicht van de kantgeschiedenis op een wijze die voor leken en liefhebbers boeiend en interessant is.Achter in het boek staan nog een uitgebreide lijst met verklarende woorden en uitdrukkingen en er is ook nog een aanhangsel aan toegevoegd waarin de schrijfster nuttige adviezen en waarschuwingen geeft bij het verzamelen, dateren, restaureren en schoonmaken van oude kant.

Wil je het boek lezen?GESCHIEDENIS VAN KANT in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margaret Simeon. Lezen GESCHIEDENIS VAN KANT Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN