Alledaagse magie

Alledaagse magie - Henk Sollie | Tiliboo-afrobeat.com

...aagse magie' door Henk Sollie - Onze prijs: €45,50 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Alledaagse magie 1e druk is een boek van Henk Sollie uitgegeven bij Boom Uitgevers Den Haag ... Alledaagse magie (e-boek) | Henk Sollie | 9789462747500 ... . ISBN 9789462367807 Het werk van rechercheurs spreekt tot de verbeelding. Avond na avond zijn de verrichtingen van detectives op de televisie te zien en menig literaire thriller verhaalt over hun inspanningen. Alledaagse magie 1e druk is een boek van Henk Sollie uitgegeven bij Boom Uitgevers Den Haag. ISBN 9789462367807 Het werk van rechercheurs spreekt tot de verbeelding. Avond na avond zijn de verrichtingen ... De zaak 'Alledaagse magie'. Over de mentale weerbaarheid ... ... . Alledaagse magie 1e druk is een boek van Henk Sollie uitgegeven bij Boom Uitgevers Den Haag. ISBN 9789462367807 Het werk van rechercheurs spreekt tot de verbeelding. Avond na avond zijn de verrichtingen van detectives op de televisie te zien en menig literaire thriller verhaalt over hun inspanningen....

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Sollie
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Alledaagse magie.pdf

OMSCHRIJVING

Alledaagse magie 1e druk is een boek van Henk Sollie uitgegeven bij Boom Uitgevers Den Haag. ISBN 9789462367807 Het werk van rechercheurs spreekt tot de verbeelding. Avond na avond zijn de verrichtingen van detectives op de televisie te zien en menig literaire thriller verhaalt over hun inspanningen. Hoe rechercheurs in werkelijkheid de uitvoering van hun opsporingstaken ervaren en welke invloed dit heeft op hun welzijn is minder bekend.Het doel van deze dissertatie is om meer inzicht te geven in factoren die van invloed zijn op de mentale weerbaarheid van kinderporno- en forensisch rechercheurs. Op basis van een systematische literatuur review, observatiestudies, interviews en vergelijkend onderzoek, wordt in dit boek nader ingegaan op de copingstrategieën die deze rechercheurs helpen in de omgang met belastende werksituaties, de rol die collega's en leidinggevenden daarbij spelen evenals de taak- en organisationele karakteristieken die op dit proces van invloed zijn.Om het risico op gezondheidsklachten te verkleinen en duurzaam functioneren te bevorderen, doen de politie-organisatie, leidinggevenden en rechercheurs er verstandig aan om blijvend te investeren in de geïdentificeerde persoonlijke, team- en organisatie-gerelateerde hulpbronnen die alledaagse magie bij rechercheurs mogelijk maken.

Wil je het boek lezen?Alledaagse magie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Sollie. Lezen Alledaagse magie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN