Wortelen in andere aarde. Migrantengezinnen en hulpverleners

Wortelen in andere aarde. Migrantengezinnen en hulpverleners - P. Meurs | Tiliboo-afrobeat.com

... in andere aarde : migrantengezinnen en hulpverleners ontmoeten cultuurverschil Patrick Meurs, Antoon Gailly Published in 1998 in Leuven by Acco Samenvatting: Hulpverlening aan migrantengezinnen heeft niet zelden een specialistischebijklank ... Psychoanalyse: Publikationen - uni-kassel.de ... . In de bijdragen wordt gereflecteerd over diverse aspecten van de relatie tussen cultuur, sociale (gezins)groep en individu, en hoe hulpverleners hierop kunnen anticiperen. Bevat: Inleiding: Op zoek naar een cultuurbegrip voor de geestelijke gezondheidszorg. Een moeilijke tocht met een lange geschiedenis / door P. Meurs en A. Gailly; Culturen verbinden. Wortelen in andere aarde. Migrantengezinnen en hulpverl ... Wortelen in andere aarde : migrantengezinnen en ... ... . Bevat: Inleiding: Op zoek naar een cultuurbegrip voor de geestelijke gezondheidszorg. Een moeilijke tocht met een lange geschiedenis / door P. Meurs en A. Gailly; Culturen verbinden. Wortelen in andere aarde. Migrantengezinnen en hulpverleners (Paperback). Wortelen in andere aarde is geschreven als een gids voor de praktijk: elke... Wortelen in andere aarde. Migranteng...

INFORMATIE

AUTEUR
P. Meurs
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Wortelen in andere aarde. Migrantengezinnen en hulpverleners.pdf

OMSCHRIJVING

Wortelen in andere aarde is geschreven als een gids voor de praktijk: elke theoretische bijdrage is geïllustreerd met een uitgebreid klinisch vignet. De auteurs komen uit de verschillende echelons van de geestelijke gezondheidszorg, zowel ambulant als residentieel. De gehanteerde modellen zijn zeer verscheiden: psychodynamisch en systemisch vooral, maar ook gedragstherapeutisch en ervaringsgericht.

Wil je het boek lezen?Wortelen in andere aarde. Migrantengezinnen en hulpverleners in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. Meurs. Lezen Wortelen in andere aarde. Migrantengezinnen en hulpverleners Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN