Wijn

Wijn - Dick de Ruiter | Tiliboo-afrobeat.com

...s een alcoholische drank die ontstaat door het vergisten van het sap van druiven ... Wijnpagina met links voor de wijnliefhebber ... .Het volledige proces van wijnbereiding noemt men vinificatie.Er zijn verschillende soorten wijn: rode wijn, witte wijn, rosé en mousserende wijn zoals champagne, prosecco, cava en lambrusco. In chemische zin bestaat wijn uit water, suikers, alcohol, zuren, resveratrol, quercetine, tannine, sulfiet (tijdens ... wijn.nl heeft als absolute doel kwalitatief wijnonderwijs te garanderen op het hoogste niveau van Nederland. Door wijnprofessionals, voor wijnprofessionals en liefhebbers. Wijn Een goede ... Rode Wijn | Bestellen bij de Wijnbeurs ... . Door wijnprofessionals, voor wijnprofessionals en liefhebbers. Wijn Een goede wijn maakt van een maaltijd een diner, maar smaken verschillen natuurlijk! Jaarlijks wordt er miljarden liters aan wijn geproduceerd. Deze wij...

INFORMATIE

AUTEUR
Dick de Ruiter
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Wijn.pdf

OMSCHRIJVING

Een ontdekkingstocht in de wijnstreken van Languedoc-RoussillonMet de ogen van een verwonderd kind stapt Dick de Ruiter in de wereld van de wijnbouw. Hij is sinds zes jaar woonachtig in het gebied Languedoc-Roussillon en dagelijks getuige van de enorme rijkdom aan historie, niet in de laatste plaats gedragen door de eeuwenlange wijncultuur. Hier stond de wieg van de wijn in Frankrijk.Wijn is een uitzonderlijk boek dat afwijkt van de standaard wijnboeken. In zijn eigen eenvoudige woorden legt de schrijver uit hoe de wijn is ontstaan en nog steeds ontstaat, in alle bloemrijke details van verwondering en bewondering. Een lekker eigen-wijze benadering van een nuchtere Hollander in Zuid-Frankrijk.

Wil je het boek lezen?Wijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dick de Ruiter. Lezen Wijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN