Tai Ji Quan Oefenboek

Tai Ji Quan Oefenboek - Andrea Bilger | Tiliboo-afrobeat.com

...uan Oefenboek brengt de complexe en meditatieve bewegingskunst van Tai Ji Quan ongeëvenaard eenvoudig en helder in kaart ... De oorsprong van tai chi chuan - Yang-stijl | Sport ... ... . Als in een film worden beeld voor beeld, in meer dan 1500 tekeningen, de vloeiende bewegingsmechanismen in voor- en achteraanzicht duidelijk weergegeven. Tai Ji Quan Oefenboek brengt de complexe en meditatieve bewegingskunst van Tai Ji Quan ongeëvenaard eenvoudig en helder in kaart. Als in een film worden beeld voor beeld, in meer dan 1500 tekeningen, de vloeiende bewegingsmechanismen in voor- en ach ... PDF Oefenboek Qi Gong - taichischoolgoudswaard.nl ... . Als in een film worden beeld voor beeld, in meer dan 1500 tekeningen, de vloeiende bewegingsmechanismen in voor- en achteraanzicht duidelijk weergegeven. OEFENBOEK T'Al CHI CH'UAN De innerlijke weg Steeds meer mensen ontdekken de weg van t'ai chi ch'uan, die van buiten naar binnen leidt. T'ai chi, van oorsprong een in China ontwikkelde krij...

INFORMATIE

AUTEUR
Andrea Bilger
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Tai Ji Quan Oefenboek.pdf

OMSCHRIJVING

Tai Ji Quan Oefenboek brengt de complexe en meditatieve bewegingskunst van Tai Ji Quan ongeëvenaard eenvoudig en helder in kaart. Als in een film worden beeld voor beeld, in meer dan 1500 tekeningen, de vloeiende bewegingsmechanismen in voor- en achteraanzicht duidelijk weergegeven. De klassieke Tai Ji - vorm, die uitmunt in zijn harmonisch samengaan van regelmatige, rustig vloeiende bewegingen, wordt uitgelegd in achttien uitklapplaten, eik van een meter lang, die je ook als posters aan de wand kunt prikken. Diagrammen onder de getekende posities laten de juiste stand en belasting van de voeten zien. Tai ji Quan Oefenboek geeft ook achtergrondinformatie over Tai Ji en het element energie, en bevat gedetailleerde instructies voor ademhaling, lichaamshouding en mentale instelling.

Wil je het boek lezen?Tai Ji Quan Oefenboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Andrea Bilger. Lezen Tai Ji Quan Oefenboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN