Spelenderwijs door de golfregels

Spelenderwijs door de golfregels - T. Bouwmeester | Tiliboo-afrobeat.com

...rwijs door de golfregels (Paperback). Voor jeugdige spelers is het noodzakelijke leren van de golfregels vaak een zeer moeilijke opgave ... De golfregels - publicaties en vertalingen - NGF ... .Ted... Helemaal vrij. U vindt Spelenderwijs door de golfregels in PDF, ePUB, MOBI. Voor jeugdige spelers is het noodzakelijke leren van de golfregels vaak een zeer moeilijke opgave.Ted Bouwmeester lost dit op door met een kind een ronde te spelen en daarbij samen de tekst voor dit boek te maken. Spelenderwijs door de golfregels. ... Genre Lifestyle & Vrije tijd Aantal pagina's 131 Uitgeverij Schuyt België De Golfregels 2008-2 ... bol.com | Spelenderwijs door de golfregels, T. Bouwmeester ... ... . Spelenderwijs door de golfregels. ... Genre Lifestyle & Vrije tijd Aantal pagina's 131 Uitgeverij Schuyt België De Golfregels 2008-2011 (Paperback). Elke vier jaar worden de regels herzien door de R&A en de USGA. Dit boekje is de nederlandse vertaling onder... De golfregels en beginnen met golf. Als beginner zijn vooral de gedragsregels, ook wel etiquette genoemd, heel belangrijk. Re...

INFORMATIE

AUTEUR
T. Bouwmeester
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Spelenderwijs door de golfregels.pdf

OMSCHRIJVING

Voor jeugdige spelers is het noodzakelijke leren van de golfregels vaak een zeer moeilijke opgave.Ted Bouwmeester lost dit op door met een kind een ronde te spelen en daarbij samen de tekst voor dit boek te maken.

Wil je het boek lezen?Spelenderwijs door de golfregels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T. Bouwmeester. Lezen Spelenderwijs door de golfregels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN