Reis bij maanlicht

Reis bij maanlicht - Antal Szerb | Tiliboo-afrobeat.com

...j maanlicht van Antal Szerb is een prachtig boek dat je meeneemt op de huwelijksreis van Mihaly en Erzsi door het Italiaanse landschap ... Reis bij maanlicht 9789461647917 9461647913 | VindBoek ... . Na een ontmoeting met een jeugdvriend wordt het voor Mihaly echter ook een reis naar zijn emotioneel verleden dat bevolkt wordt door de duistere schimmen van de dood en een jeugdliefde die nog steeds sluimert. Reis bij maanlicht. Mihály en Erzsi zijn op huwelijksreis in Italië. Na een onverwachte ontmoeting met een oude vriend wordt de 36-jarige Mihály door herinneringen aan zijn jeugd overweldigd. Op een k ... Reis bij maanlicht - A. Szerb - 9789077858042 | Bruna.nl ... . Na een onverwachte ontmoeting met een oude vriend wordt de 36-jarige Mihály door herinneringen aan zijn jeugd overweldigd. Op een klein station 'mist' hij de trein waarin zijn vrouw zich bevindt en begint hij aan een geheel andere reis - een reis langs de schimmen van het verleden....

INFORMATIE

AUTEUR
Antal Szerb
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Reis bij maanlicht.pdf

OMSCHRIJVING

Mihály en Erzsi zijn op huwelijksreis in Italië. Na een on­verwachte ontmoeting met een oude vriend wordt de zesendertigjarige Mihály door herinneringen aan zijn jeugd overweldigd. Op een klein station 'mist' hij de trein waarin zijn vrouw zich bevindt en begint hij aan een geheel andere reis - een reis langs de schimmen van het verleden.Antal Szerb (1901-1945) was een van de meest veel­zijdige en vooraanstaande schrijvers van zijn tijd. REIS BIJ MAANLICHT (1937) is een hoogtepunt uit zijn oeuvre. In 1945 vond Szerb in een werkkamp de dood.

Wil je het boek lezen?Reis bij maanlicht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Antal Szerb. Lezen Reis bij maanlicht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN