Korte introducties - Het executive committee

Korte introducties - Het executive committee - E.H. de Wit | Tiliboo-afrobeat.com

...ntroducties - Het executive committee 1e druk is een boek van E ... De Executive Committee adviseert en ondersteunt de Raad ... ... .H. de Wit uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462904712 Veel vennootschappen hebben naast de wettelijk verankerde raad van bestuur en raad van commissarissen een zogenaamd executive committee (EC) ingesteld als bestuurslaag waar de (voorbereiding van de) materiële besluitvorming van een vennootschap plaatsvindt. Veel vennootschappen hebben naast de wettelijk verankerde raad van bestuur en raad van commissarissen een zogenaamd executive committee (EC) ingesteld als bestuurslaag waar de (voorbereiding van de) materiële besluitvorming van een vennootschap plaatsvindt. Het EC heeft eigenlijk geen vastomlijnde (wettelijke) definit ... Programma voor Commissarissen en Toezichthouders | Erasmus ... ... . Het EC heeft eigenlijk geen vastomlijnde (wettelijke) definitie en levert, naast voordelen in de praktijk, tevens enkele (juridische ... Serie:Korte introducties Veel vennootschappen hebben naast de wet...

INFORMATIE

AUTEUR
E.H. de Wit
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Korte introducties - Het executive committee.pdf

OMSCHRIJVING

Korte introducties - Het executive committee 1e druk is een boek van E.H. de Wit uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462904712 Veel vennootschappen hebben naast de wettelijk verankerde raad van bestuur en raad van commissarissen een zogenaamd executive committee (EC) ingesteld als bestuurslaag waar de (voorbereiding van de) materiële besluitvorming van een vennootschap plaatsvindt. Het EC heeft eigenlijk geen vastomlijnde (wettelijke) definitie en levert, naast voordelen in de praktijk, tevens enkele (juridische) vraagstukken op. Deze korte introductie is bedoeld om de verschillende zienswijzen en vraagstukken in de literatuur rondom de instelling en inrichting van het EC, alsmede de invulling die aan het EC is gegeven in de Corporate Governance Code, overzichtelijk te bundelen. Het boek wil zo duidelijkheid verschaffen over de beweegredenen van het instellen van een EC, de instelling van een EC zelf, alsmede de verschillende (juridische) vraagstukken die hieromtrent spelen.

Wil je het boek lezen?Korte introducties - Het executive committee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E.H. de Wit. Lezen Korte introducties - Het executive committee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN