Inspiration Classic 2 - Een meditatie voor elke dag van het jaar

Inspiration Classic 2 - Een meditatie voor elke dag van het jaar - James Allen | Tiliboo-afrobeat.com

...tion Classic 2 - Een meditatie voor elke dag van het jaar (Paperback) ... Van oud naar nieuw, meditatie 2018 - podcast en tekst ... ... . James Allen kan met recht de profeet van meditatie worden genoemd. In een... James Allen kan met recht de profeet van meditatie worden genoemd. In een tijd van strijd, haast, religieuze controverse, verhitte discussies, rituelen en ceremonies, kwam hij met zijn boodschap van meditatie. Hij riep de mensen weg van het rumoer en woordenstrijd naar de rustige paden van stilte in hun eigen ziel. Waar het Licht dat ieder mens verlicht altijd brandt om zo voor all ... Meditatie: wie ik elke dag 10 minuten ben - MindStones ... . Waar het Licht dat ieder mens verlicht altijd brandt om zo voor allen die hun ... Bestel Een meditatie voor elke dag van het jaar van James Allen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'Een meditatie voor elke dag van het jaar' door James Allen - Onze prijs: €46,97 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Een meditatie voor elke dag van het jaar. James Allen kan met ...

INFORMATIE

AUTEUR
James Allen
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Inspiration Classic 2 - Een meditatie voor elke dag van het jaar.pdf

OMSCHRIJVING

James Allen kan met recht de profeet van meditatie worden genoemd. In een tijd van strijd, haast, religieuze controverse, verhitte discussies, rituelen en ceremonies, kwam hij met zijn boodschap van meditatie. Hij riep de mensen weg van het rumoer en woordenstrijd naar de rustige paden van stilte in hun eigen ziel. Waar het Licht dat ieder mens verlicht altijd brandt om zo voor allen die hun vermoeide ogen afwenden van de strijd, een bron van innerlijke rust te zijn. Veel van de meditaties werden geschreven nadat hij in de vroege ochtend was teruggekomen uit Cairn, wanneer hij die kostbare uren alleen had doorgebracht met God, terwijl de wereld sliep. Het boek is een bolwerk van Spirituele Waarheid en zegen voor allen die dit boek lezen, en in het bijzonder voor degenen die het gebruiken voor dagelijkse meditatie. De grote kracht ligt in de kern van een goede man die elk woord leefde dat hij schreef.

Wil je het boek lezen?Inspiration Classic 2 - Een meditatie voor elke dag van het jaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur James Allen. Lezen Inspiration Classic 2 - Een meditatie voor elke dag van het jaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN