Esperanza

Esperanza - Rene van Nie | Tiliboo-afrobeat.com

...a importeert fairtrade producten uit Latijns Amerika ... Esperanza Deseo ® | boho turquoise kussens en Ibiza ... ... . Woondecoraties en sieraden vormen de basis voor de moderne collecties die vervaardigd worden door familiebedrijven. Met hen onderhoudt Esperanza langdurige persoonlijke handelscontacten. Esperanza maakt deel uit van FairPlaza. Esperanza Deseo ® : Shop de mooiste boho turquoise kussens en Ibiza wikkelarmbanden! Bohemian Lifestyle & Handmade by Fans Wrapbracelets. Uniek! Esperanza (Spaans voor hoop) kan verwijzen ... Over ons - Esperanza Crafts ... . Uniek! Esperanza (Spaans voor hoop) kan verwijzen naar: . Geografie: Argentinië: Esperanza (Santa Fe), een plaats in de provincie Santa Fe Nueva Esperanza, een plaats in de provincie Santiago del ...

INFORMATIE

AUTEUR
Rene van Nie
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Esperanza.pdf

OMSCHRIJVING

Twee vrouwelijke geheim agenten gaan de strijd aan met drugscriminelen. De een heeft lange tijd in een gevangenis in Peru doorgebracht, nadat ze bij een drugssmokkel was opgepakt. Met de drie criminele broers die achter het transport zaten, heeft ze nog een appeltje te schillen. Ze was door hen herhaaldelijk verkracht en voorgelogen, van die verkrachting was ze ook zwanger geraakt. Haar dochtertje werd in de gevangenis geboren, maar snel door Nederlandse ouders geadopteerd. Zodra ze de gevangenis uit komt, wil ze wraak nemen op de broers en haar dochter terug vinden. Omdat ze over veel informatie over de handel van de broers beschikt, wordt ze gerekruteerd door de geheime dienst. Haar vriendin was door de dienst in de gevangenis geplaatst om haar daar bescherming te bieden. Ook zij heeft een tragische achtergrond in de strijd tegen drugscriminaliteit.Ze krijgen een training in het oerwoud van Colombia, vervolgen hun acties in Aruba en Mexico, waar ze erin slagen om twee van de broers te elimineren. Dan vallen ze in de handen van de FARC die probeert losgeld voor hen te krijgen. Ze ontsnappen en er volgt een moeilijke tocht door het oerwoud van Colombia.

Wil je het boek lezen?Esperanza in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rene van Nie. Lezen Esperanza Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN