Ik had een wapenbroeder

Ik had een wapenbroeder - Maarten 't Hart | Tiliboo-afrobeat.com

... een wapenbroeder is een roman van de Nederlandse schrijver Maarten 't Hart ... Ik had een wapenbroeder (e-Book) - Maarten 't Hart ... ... .Het boek kwam in 1973 uit bij de uitgeverij De Arbeiderspers.. De roman gaat over een dienstplichtig soldaat die verliefd is op een kameraad uit het leger. De soldaat wordt gedomineerd door zijn minnaar en geeft zich over aan travestie. Ik had een wapenbroeder; 'n beter vond men niet. De trommel sloeg ten strijde Hij ging aan mijne zijde, al zingend 't zege lied, al zingend 't zege lied. Een kogel kwam gevlogen. geldt het mij of ... Versie 1 Ik had een wapenbr ... Ik had een wapenbroeder door Maarten 't - 9789029540841 ... ... . Een kogel kwam gevlogen. geldt het mij of ... Versie 1 Ik had een wapenbroeder Geen dapperder dan hij De oorlog riep ons samen De roffel sloeg, wij kwamen En gingen zij aan zij En gingen zij aan zij Ik had een wapenbroeder Ik heb hem nu niet meer Hij li...

INFORMATIE

AUTEUR
Maarten 't Hart
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Ik had een wapenbroeder.pdf

OMSCHRIJVING

Deze roman zou men een ethologische triller kunnennoemen. ’t Hart beschrijft een situatie die doorethologen vaak bestudeerd is, onder andere doorhemzelf bij ratten: agressie en seksualiteit in strenghiërarchisch levende groepen. Dit boek geeft ookhet aangrijpende beeld van een tragisch eindigendevriendschap tijdens de eerste oefening in militairedienst. Een in alle opzichten ontwapenend verhaal.

Wil je het boek lezen?Ik had een wapenbroeder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maarten 't Hart. Lezen Ik had een wapenbroeder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN