Geboren Rangers

Geboren Rangers - Volkert Greveling | Tiliboo-afrobeat.com

...Geboren Rangers van Volkert Greveling. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Geboren Rangers ... John Flanagan (schrijver) - Wikikids ... . November 1942, het Amerikaanse leger landt op de kust van Noord-Afrika. De start van Operatie Toorts en daarmee de daadwerkelijke inmenging van de Verenigde Staten op het westelijke strijdtoneel is een feit. Sergeant Cody Lafayette is 'first sergeant' bij het 1e Ranger bataljon en wordt na de succesvolle landing bij Arzew gevraagd een patrouille te leiden die de ... Geboren Rangers | ISBN 9789402170573 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek a ... John Flanagan (schrijver) - Wikipedia ... ... Geboren Rangers | ISBN 9789402170573 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Geboren Rangers Geboren Rangers Volkert Greveling • Boek • paperback. Samenvatting . November 1942, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Volkert Greveling
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Geboren Rangers.pdf

OMSCHRIJVING

November 1942, het Amerikaanse leger landt op de kust van Noord-Afrika. De start van Operatie Toorts en daarmee de daadwerkelijke inmenging van de Verenigde Staten op het westelijke strijdtoneel is een feit.Sergeant Cody Lafayette is "first sergeant' bij het 1e Ranger bataljon en wordt na de succesvolle landing bij Arzew gevraagd een patrouille te leiden die de Amerikaanse legerleiding aan informatie gaat helpen omtrent de vijandelijke troepensterkte.Een avontuur dat hen langs diverse Noord-Afrikaanse plaatsen voert terwijl een Duitse eenheid onder aanvoering van Thorsten Buchenholz het net rondom ze steeds verder sluit.Een missie over de onverzettelijkheid van de "US Rangers' en hun tegenstander, een disciplinaire majoor van de Duitse "Panzergruppe Afrika'.

Wil je het boek lezen?Geboren Rangers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Volkert Greveling. Lezen Geboren Rangers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN