De Pasta Bijbel

De Pasta Bijbel - Jeni Wright | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij De Pasta Bijbel. Ik heb dit boek al een tijdje vanwege de aanschaf van een pastamachientje ... de Pastabijbel - Jeni Wright - 9789048317547 | Bruna.nl ... . Ik ben echt heel tevreden over dit boek. Ik heb al een behoorlijk aantal gerechten gemaakt en die zijn allemaal erg lekker, mits je natuurlijk goede kwaliteit ingredienten gebruikt. De pastabijbel is een heel erg leuk en leerzaam kookboek. Naast een breed scala aan recepten voor verschillende soorten pastadeeg (inclusief tips voor het juiste type bloem!) bevat het ook boek oneindig veel pastavariaties. Sommige soorten pasta had ik zelfs nog nooit op de menukaart bij de Italiaan zien staan. Naast Pa ... Pastabijbel - kookboeken - okoko recepten ... . Sommige soorten pasta had ik zelfs nog nooit op de menukaart bij de Italiaan zien staan. Naast Pastabijbel schreef ze ook de kookboeken Zoete Spruiten en Heerlijk Italiaans. Op de website van 24Kitchen zijn veel lekkere recepten van Roberta Pagnier terug te vinden, en in de Pastabijbel vind je er nog véél meer. Pastabijbel. Pastab...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeni Wright
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Pasta Bijbel.pdf

OMSCHRIJVING

De pastabijbel is een complete gids voor de pastaliefhebber. Aan de hand van foto's wordt stap voor stap getoond hoe gemakkelijk het is om zelf verse pasta te maken.Dit boek bevat aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het zelf maken van pasta, het combineren van smaken en sauzen en de juiste wijnkeuze.Meer dan 150 inspirerende recepten, van klassieke sauzen tot fantastische salades en van maaltijdsoepen tot ovenschotels, worden in dit geweldige pastaboek getoond.

Wil je het boek lezen?De Pasta Bijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeni Wright. Lezen De Pasta Bijbel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN