De kijk van De Cauwer

De kijk van De Cauwer - Rik Vanwalleghem | Tiliboo-afrobeat.com

... van De Cauwer (Paperback). José De Cauwer (1949) heeft àlles gedaan in het wielrennen: hij was profrenner van 1973 tot 1980, ploegleider van ... 'Ik krijg medelijden als ik naar Robert Gesink kijk' | De ... ... ... José De Cauwer heeft àlles gedaan in het wielrennen: hij was profrenner van 1973 tot 1980, ploegleider van ADR-Agrigel (in die periode won hij met zijn kopman Greg LeMond de Tour in '89) , wielerbondscoach (onder zijn hoede werd Tom Boonen wereldkampioen in Madrid), verantwoordelijke voor de jeugdopleiding bij Silence-Lotto en nu al enkele jaren de vaste co-commentator op de VRT bij ... De kijk van De Cauwer | ISBN 9789089311085 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De ... De kijk van De Cauwer - Gazet van Antwerpen ... ... De kijk van De Cauwer | ISBN 9789089311085 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De kijk van De Cauwer bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat ...

INFORMATIE

AUTEUR
Rik Vanwalleghem
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De kijk van De Cauwer.pdf

OMSCHRIJVING

José De Cauwer (1949) heeft àlles gedaan in het wielrennen: hij was profrenner van 1973 tot 1980, ploegleider van ADR-Agrigel (in die periode won hij met zijn kopman Greg LeMond de Tour in '89), wielerbondscoach (onder zijn hoede werd Tom Boonen wereldkampioen in Madrid), verantwoordelijke voor de jeugdopleiding bij Silence-Lotto en nu al enkele jaren de vaste co-commentator op de VRT bij wielerwedstrijden.De Cauwer wéét dan ook alles over topwielrennen. Hij vertelt in dit boek talloze verhalen waardoor je een totaal nieuwe kijk krijgt op wat er zich achter de schermen van het wielrennen afspeelt. Hoe zit een renner in elkaar? Wat is het belangrijkste: het hoofd, de benen of het hart? Wat zijn de valkuilen op weg naar succes? Hoe kan je renners beter maken? Hoe smeed je een ploeg? Wat is het belang van de familie, de supporters, de media?Auteur Rik Van Walleghem (1952) was wielerjournalist bij Het Nieuwsblad, werkte ook bij De Standaard, is sinds 2006 directeur van het Centrum Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde en schreef al verschillende wielerboeken.

Wil je het boek lezen?De kijk van De Cauwer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rik Vanwalleghem. Lezen De kijk van De Cauwer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN