Corporate reputatiemanagement Communicatie dossier 25

Corporate reputatiemanagement Communicatie dossier 25 - Ron van der Jagt | Tiliboo-afrobeat.com

...ate reputatiemanagement Communicatie dossier 25 Heruitgavee druk is een boek van Ron van der Jagt uitgegeven bij Adformatie Groep ... Bureau ISBN - Marcella Bos ... . ISBN 9789491560200 Bouwen aan vertrouwen in het transparantietijdperk Het transparantietijdperk heeft de wereld van ondernemingen en hun bestuurders een stuk spannender gemaakt. Bestel Corporate reputatiemanagement / Communicatie dossier 25 van Ron van der Jagt. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Corporate reputatiemanagement 1e druk is een boek van R. van der Jagt uitgegeven bij Kluwer. ISBN 9789013015317 Het transparantietijdperk heeft de wereld van ondernemingen en hun bestu ... Corporate reputatiemanagement Communicatie dossier 25 ... ... . van der Jagt uitgegeven bij Kluwer. ISBN 9789013015317 Het transparantietijdperk heeft de wereld van ondernemingen en hun bestuurders een stuk spannender gemaakt. Corporate reputatiemanagement Communicatie dossier 25 bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com...

INFORMATIE

AUTEUR
Ron van der Jagt
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Corporate reputatiemanagement Communicatie dossier 25.pdf

OMSCHRIJVING

Corporate reputatiemanagement Communicatie dossier 25 Heruitgavee druk is een boek van Ron van der Jagt uitgegeven bij Adformatie Groep. ISBN 9789491560200 Bouwen aan vertrouwen in het transparantietijdperkHet transparantietijdperk heeft de wereld van ondernemingenen hun bestuurders een stuk spannender gemaakt.Bedrijven zijn een glazen huis geworden. Tegelijkertijd hebbenboekhoudschandalen, zoals bij Enron en Parmalat, dereputatieschade bij de accountants en de bouw en de crisesbij Ahold en Shell diepe wonden geslagen in het vertrouwen.En spreken pers, publiek en politiek schande van de beloningvan topmanagers. Bestuurders moeten spitsroeden lopen. Zijmoeten verantwoording afleggen én verantwoordelijkheidtonen én het vertrouwen herwinnen.Naast de zorg voor maatschappelijke acceptatie moet er, ineen competitieve omgeving, een goede performance wordenneergezet. Bedrijven concurreren op vier velden tegelijk: opde commerciële markt, op de financiële markt, op de arbeidsmarkten om steun in de samenleving. Om daarin succesvolte zijn moeten bedrijven zich positioneren en bouwen aanhun 'naam en faam'. Want een sterke reputatie werkt als eenmagneet en leidt tot betere prestaties. Bouwen aan een goedereputatie staat bovendien voor waardecreatie: beleggersbetalen voor bedrijven met een uitstekende reputatie eenpremium prijs.Met dit boek plaatst Ron van der Jagt corporate reputatiemanagementin een strategisch managementperspectief. Hijcombineert actuele inzichten van leidende business schoolsmet best practices van toonaangevende ondernemingen enzijn eigen praktijkervaring als adviseur. Naast een vlotgeschrevenstate-of-the-art presenteert de auteur zijn visie opde vraag hoe bedrijven - zonder hypes of heroes - een duurzaamsterke reputatie op kunnen bouwen. Dit boek beoogtcommunicatieprofessionals en het topmanagement vanondernemingen te inspireren en de weg te wijzen.

Wil je het boek lezen?Corporate reputatiemanagement Communicatie dossier 25 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ron van der Jagt. Lezen Corporate reputatiemanagement Communicatie dossier 25 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN