50 jaar Ballet Vlaanderen

50 jaar Ballet Vlaanderen - Koen Bollen | Tiliboo-afrobeat.com

... jubileumjaar bieden we je ook een prachtig overzicht van 50 jaar Ballet Vlaanderen ... 50 jaar Ballet Vlaanderen : van Jeanne Brabants tot Sidi ... ... . De voorstelling Brabants / Cherkaoui bevat werk van twee boegbeelden van het huis: de oprichtster Jeanne Brabants en huidig artistiek directeur Sidi Larbi Cherkaoui. Het seizoen 2019-2020 krijgt bij Ballet Vlaanderen een upgrade. Er zijn speciale data te vieren. De compagnie werd 50 jaar geleden op de rails gezet door Jeanne Brabants, de grande dame van de dans in Vlaanderen/België. Een artistiek stoutmoedige vrouw die baanbrekend werk verrichtte. Wegwijs in 50 j ... Opera Ballet Vlaanderen ... . Een artistiek stoutmoedige vrouw die baanbrekend werk verrichtte. Wegwijs in 50 jaar Ballet Vlaanderen Onze danscompagnie bestaat dit seizoen 50 jaar - en dat moet gevierd worden. Er staat een hele rits activiteiten op het programma. Hieronder vind je een handig overzichtje van wat er allemaal te gebeur...

INFORMATIE

AUTEUR
Koen Bollen
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
50 jaar Ballet Vlaanderen.pdf

OMSCHRIJVING

Ballet Vlaanderen is vijftig en ambitieuzer dan ooit. Het wil de uitwisseling belichamen tussen heden en verleden, tussen westerse en niet-westerse tradities, tussen universele thema's en specifieke stijlen of technieken. Als in een perpetuum mobile houdt deze niet-aflatende zoektocht het gezelschap voortdurend in beweging.Dit boek vertelt de geschiedenis van het gezelschap vanuit het perspectief van de verschillende artistieke directeurs, inclusief Sidi Larbi Cherkaoui, die er nu vijf jaar aan het hoofd staat. Het is een verhaal van artistiek pionierschap, van evolutie en revolutie, van vallen en opstaan. Een bijzonder rijke geschiedenis in woord, maar zeker ook in beeld, met prachtige, exclusieve dansfoto's.

Wil je het boek lezen?50 jaar Ballet Vlaanderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Koen Bollen. Lezen 50 jaar Ballet Vlaanderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN