Voor Een Kleine Prijs Is Veel Te Koop En Al De Rest Is Gratis

Voor Een Kleine Prijs Is Veel Te Koop En Al De Rest Is Gratis - Jan Vromman | Tiliboo-afrobeat.com

...er heeft twee inbouwkasten en een deur naar een klein balkon ... 'Prijs bitcoin zakt met 132 procent in 2019, het is een ... ... . De badkamer is netjes betegeld tot aan het plafond. Hij is ingericht met een wastafel, een ligbad, een inloopdouche en een toilet. Op de overloop vind je nog een inbouwkast rond de cv-ketel en een luik met vlizotrap naar de vliering. De vliering is 19 m2 en deels op stahoogte. De mooie De'Longhi Pinguino PAC is betaalbaar en koelt snel in je woonkamer of slaapkamer. De Pinguino PAC komt van het merk De'Longhi dat al sinds j ... Dorp kopen is goedkoper dan appartement in de stad in Spanje ... . De Pinguino PAC komt van het merk De'Longhi dat al sinds jaar en dag bekent staat om de goede kwaliteit. Hij kan ook een grote ruimte aan, is stil en is handig bedienbaar via een afstandbediening. Hij is misschien niet zo flashy als sommige andere airco's. De prijs van een goe...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Vromman
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Voor Een Kleine Prijs Is Veel Te Koop En Al De Rest Is Gratis.pdf

OMSCHRIJVING

Veel verhalen in vele gedaantes rond één centrale drive: het plezier van het vertellen. In boek en op dvd.Deze publicatie is een tweeluik, bestaande uit een verhalenbundel en een dvd. Verhalenbundel en dvd zijn samen met de tentoonstelling De eerste trede de onderdelen van een project dat veel verhalen in veel gedaantes (genres, media) groepeert rond één centrale drive: het plezier van het vertellen. 'Het komt mij voor dat sobere etalages met slechts enkele sjieke objecten, nooit generositeit uitstralen. Het is alsof elk stuk zich daar hoogmoedig au sérieux neemt.'Jan Vromman komt met zo'n 50 korte verhaaltjes op het marktplein in de stad en stalt onbevangen zijn kraam van waren en waarden uit. Iedereen mag die marchandise bekijken, betasten, beluisteren. Voor een kleine prijs is veel te koop en al de rest is gratis. Gul schenkt hij zijn verhaaltjes weg, een hoorn des overvloeds. En hij wil als marktkramer zijn klanten in de ogen kijken. Hij wil hen aanspreken, uitleggen waarom de literatuur die daar te grabbel ligt, ook waardevol is. Hij is een beetje verlegen omdat hij met zijn waar tegelijk zichzelf moet aanprijzen. Hij hoort zichzelf zijn eigen lof bezingen. Maar op de markt wordt hij zo de gelijke van de verkoper van watermeloenen en van olijven. De verhaaltjes hebben het over het banale, over wat de auteur intiem kent, een 'kleine' wereld bevolkt met 'kleine' mensen. 'Er schuilt geen toekomst in groot-groter-grootst, denk maar aan die grote stad in een ver land met die twee hoge tweelingtorens.' Dit boek bevat de dvd, De stoel waarop ik zit, vier uur vertelsels in geluid en beeld (56 filmpjes, Nl/Fr/Eng). Hier wordt onderzocht hoe het kleine verhaal rebels en weerbarstig kan zijn. Elk stuk bewaart zijn zelfstandigheid, maar toch vertellen de aparte filmpjes samen één groot verhaal.

Wil je het boek lezen?Voor Een Kleine Prijs Is Veel Te Koop En Al De Rest Is Gratis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Vromman. Lezen Voor Een Kleine Prijs Is Veel Te Koop En Al De Rest Is Gratis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN