Solidariteit In Anonimiteit

Solidariteit In Anonimiteit - Bart de Cort | Tiliboo-afrobeat.com

...teit In Anonimiteit (Paperback). Wat is de overeenkomst tussen de schrijver Sal Santen, de uitgever Geert van Oorschot, de publicist Jacques de ... Jan Marijnissen: Empathie en solidariteit, daar gaat het om ... ... Solidariteit in anonimiteit De geschiedenis van de leden van de Onafhankelijke Socialistische Partij. Bart de Cort Contact auteur. Koop dit boek! ingenaaid: € 21,00: GRATIS verzending! (NL) ISBN: 978-90 ... Solidariteit in anonimiteit. Auteur. Bart de Cort; De geschiedenis van de leden van de Onafhankelijke Socialistische Partij . Bart de Cort. Wat is de overeenkomst tussen de schrijver Sal Santen, de uitgever Geert van Oorschot, de publicist Jacques de Kadt, de neerlan ... Betekenis Solidariteit ... . Bart de Cort. Wat is de overeenkomst tussen de schrijver Sal Santen, de uitgever Geert van Oorschot, de publicist Jacques de Kadt, de neerlandicus Garmt Stuiveling, de componist Marius Flothuis en de chroniqueur van de ... Bart de Cort, Solidariteit in anonimiteit.De geschiedenis van de leden van de Onafhankelijke Socialistische Par...

INFORMATIE

AUTEUR
Bart de Cort
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Solidariteit In Anonimiteit.pdf

OMSCHRIJVING

Wat is de overeenkomst tussen de schrijver Sal Santen, de uitgever Geert van Oorschot, de publicist Jacques de Kadt, de neerlandicus Garmt Stuiveling, de componist Marius Flothuis en de chroniqueur van de Indische bellettrie Rob Nieuwenhuis? Zij allen waren in hun jonge jaren lid van een klein, links-socialistisch partijtje, de Onafhankelijke Socialistische Partij (OSP, 1932-1935). Hoewel deze partij politiek nooit wat in de pap te brokkelen had deed zij in haar korte bestaan vaak van zich spreken. Omdat de gemiddelde leeftijd vrij laag was bruiste de partij van energie en ludieke ideeën. In zekere zin waren de OSP'ers dan ook de provo's van hun tijd.Dit boek is waarschijnlijk de laatste gelegenheid om ten minste een deel van de turbulente politieke geschiedenis tijdens het interbellum in de vorm van oral history te vertellen. Tientallen oud-leden worden gevolgd van eind jaren twintig tot medio jaren negentig van de vorige eeuw. Hun verhalen 'van onder op' vormen de geschiedenis van een politieke partij waarvan de leden na haar bestaan meer voor elkaar hebben gekregen dan tijdens haar bestaan.

Wil je het boek lezen?Solidariteit In Anonimiteit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bart de Cort. Lezen Solidariteit In Anonimiteit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN