Montaigne 9 - De kansen voor een Netherlands Commercial Court

Montaigne 9 - De kansen voor een Netherlands Commercial Court - E. Bauw | Tiliboo-afrobeat.com

...chting van een Netherlands Commercial Court (NCC) kan als een mijlpaal voor de Nederlandse rechtspraak worden beschouwd ... JÖRG REMÉ. Download PDF ePUB ... . De verwachtingen zijn hoog en de uitdaging is groot. Tijdens een symposium georganiseerd door het Molengraaff Instituut voor Privaatrecht en het Montaigne Centrum voor Rechtspleging en Conflictoplossing stond de vraag naar de kansen voor een Netherlands Commercial ... De oprichting van een Netherlands Commercial Court (NCC) kan als een mijlpaal voor de Nederlandse rechtspraak worden beschouwd. De verwachtingen zijn hoog en de uitdaging is groot. Tijdens een symposium georganiseerd door het Molengraaff Institu ... Salomons oordeel PDF Online - pianofortefestival.nl ... . De verwachtingen zijn hoog en de uitdaging is groot. Tijdens een symposium georganiseerd door het Molengraaff Instituut voor Privaatrecht en het Montaigne Centrum voor Rechtspleging en Conflictoplossing stond de vraag naar De kansen voor een Netherlands Commercial Court (deel 9), E. Bauw, H. Koster en S.A. Kruisinga, Boom Juridische uitgevers: Den Haag 2018 Rech...

INFORMATIE

AUTEUR
E. Bauw
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Montaigne 9 - De kansen voor een Netherlands Commercial Court.pdf

OMSCHRIJVING

Montaigne 9 - De kansen voor een Netherlands Commercial Court 1e druk is een boek van E. Bauw uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462904842 De oprichting van een Netherlands Commercial Court (NCC) kan als een mijlpaal voor de Nederlandse rechtspraak worden beschouwd. De verwachtingen zijn hoog en de uitdaging is groot. Tijdens een symposium georganiseerd door het Molengraaff Instituut voor Privaatrecht en het Montaigne Centrum voor Rechtspleging en Conflictoplossing stond de vraag naar de kansen voor een Netherlands Commercial Court centraal.In deze bundel zijn de bijdragen aan dit symposium opgenomen, geactualiseerd en uitgewerkt en aangevuld met bijdragen van anderen. De vele dimensies en aspecten die aan de oprichting van de NCC zijn verbonden worden belicht vanuit het perspectief van het bedrijfsleven, de rechterlijke macht en de wetenschap. Ingegaan wordt op de internationale positionering en de economische dimensie van de oprichting, en op de aantrekkingskracht voor internationaal opererende ondernemingen. Ook komt het belang ervan voor de civiele rechtspleging en het ondernemingsrecht aan bod en wordt het gebruik van de Engelse taal in de rechtszaal besproken. Tot slot wordt bezien welke lessen kunnen worden getrokken uit de oprichting van een Commercial Court in Dubai.

Wil je het boek lezen?Montaigne 9 - De kansen voor een Netherlands Commercial Court in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E. Bauw. Lezen Montaigne 9 - De kansen voor een Netherlands Commercial Court Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN