Het verdriet staat niet alleen

Het verdriet staat niet alleen - Hugo Claus | Tiliboo-afrobeat.com

...t verdriet staat niet alleen ging biograaf Mark Schaevers in het oeuvre van Hugo Claus op zoek naar fragmenten waarin diens leven resoneert ... Het verdriet staat niet alleen : een leven in verhalen ... . Het levert een sensationele leeservaring op: het lijkt wel of er een postume roman aan het oeuvre van Claus is toegevoegd. Voor Het verdriet staat niet alleen ging biograaf Mark Schaevers in het oeuvre van Hugo Claus op zoek naar fragmenten waarin diens leven resoneert. Het levert een sensationele leeservaring op: het lijkt wel of er een postume roman aan het oeuvre van Claus is toegevoegd. Het verdriet s ... bol.com | Het verdriet staat niet alleen, Hugo Claus ... ... . Het levert een sensationele leeservaring op: het lijkt wel of er een postume roman aan het oeuvre van Claus is toegevoegd. Het verdriet staat niet alleen. Ik ben geen autobiografisch schrijver, heeft Hugo Claus meer dan eens gezegd, maar vooral om te verbergen hoezeer hij... Recensie: Het verdriet staat niet alleen. Een leven in verhalen van Hugo Claus door Erik Spinoy. De Bezige Bij, Amsterda...

INFORMATIE

AUTEUR
Hugo Claus
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het verdriet staat niet alleen.pdf

OMSCHRIJVING

Ik ben geen autobiografisch schrijver, heeft Hugo Claus meer dan eens gezegd, maar vooral om te verbergen hoezeer hij voor zijn geschriften uit eigen ervaringen putte. Dat hij met Louis Seynaeve in zijn opus magnum Het verdriet van België een alter ego schiep, is bekend, maar dat boek staat niet alleen: in talloze van zijn romans, verhalen en toneelstukken gebruikte Claus autobiografisch materiaal als een opstap om zich de fictie in te lanceren.Biograaf*-at-work* Mark Schaevers ging in Claus' immense oeuvre op zoek naar de verhalen waarin diens leven resoneert. Niet om het proza terug te brengen tot de realiteit, maar om het wonder van Claus beter te begrijpen. Met resultaat: de verkenning van Claus' leven via zijn verhalen heeft - bijna onvermijdelijk - een collectie superieure, vaak nog te onbekende verhalen opgeleverd, waaronder ook tot nog toe ongebundelde.Meer boeken van Hugo Claus.

Wil je het boek lezen?Het verdriet staat niet alleen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hugo Claus. Lezen Het verdriet staat niet alleen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN