Financieel Management

Financieel Management - Kees van Alphen | Tiliboo-afrobeat.com

...ieel Management, hét online platform voor financials, CFO's en controllers ... Financieel management en control: tips, trends en best ... ... . Met nieuws, trainingen, netwerk, events en vacatures. Lees meer. Financieel management: definitie, betekenis, taken en de 4 belangrijkste trends. De veranderende rol v.d. financieel manager, praktijkervaringen, inzichten. Werkzaamheden. De financieel manager of hoofd administratie is verantwoordelijk voor een betrouwbare, volledige vastlegging van de bedrijfsadministratie. Ook de rapportage valt onder het werkgebied van de financieel manager. De ... FM.nl - Financieel Management, hét platform in finance met ... ... . Ook de rapportage valt onder het werkgebied van de financieel manager. De financieel manager zorgt voor een goede inrichting van de administratie en administratieve processen. Financieel management heeft alles te maken met de financiële huishouding van een bedrijf. Zo is het belangrijk dat er duidelijk zicht is op de in- en verkoop van producten e...

INFORMATIE

AUTEUR
Kees van Alphen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Financieel Management.pdf

OMSCHRIJVING

Als ondernemer of manager van een kleine of middelgrote onderneming richt u zich het liefst op uw eigen vakgebied, of houdt u zich bezig met commercie. Natuurlijk hebt u ook interesse in de cijfers van uw onderneming, maar dan gaat het vooral om het saldo van de bankrekening en het maken van de kostprijscalculaties. Financieel management maakt het financieel reilen en zeilen van organisaties inzichtelijk voor ondernemers en managers, die daar van huis uit geen affiniteit mee hebben. U vindt in dit boek precies de nodige aspecten van financieel management: - winst- en verliesrekening, balans en kasstroomoverzicht; - bedrijfsresultaat, EBIT, EBITDA en nettowinst; - management van het werkkapitaal, kasstromen; - financiële planning, begroten en budgetteren; - investeren, kopen en verkopen; - management accounting en financial accounting. In deze geheel herziene derde druk is er extra aandacht voor earningsmanagement, kengetallen en de samenhang tussen openingsbalans, winst- en verliesrekening, kasstroom en eindbalans.

Wil je het boek lezen?Financieel Management in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kees van Alphen. Lezen Financieel Management Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN