Dominicus Regiogids - Zuid-Engeland

Dominicus Regiogids - Zuid-Engeland - Remco Ensel | Tiliboo-afrobeat.com

...n bij Dominicus Regiogids - Zuid-Engeland ... Dominicus Regiogids - Zuid-Engeland ... . We hebben het boek gekocht als cadeau voor een nieuweling die op reis wil naar Zuid Engeland. Wij zijn zelf fervente Engelandvaarders en het boek bevat leuke wetenswaardigheden om alvast een idee te krijgen over het toekomstige vakantieland. Duidelijk en goed beschreven. Reisgids Dominicus Zuid Engeland | Gottmer. Bestel € 23,99 1; 2; Volgende >> Laatste reviews. Waddengids. Leuk boekje echter de foto' ... bol.com | Dominicus Regiogids - Zuid-Engeland, Remco Ensel ... ... . Waddengids. Leuk boekje echter de foto's zijn vaak onscherp. ★★★★★ door A. H. Roemeling 24 juni 2020. Prima. Prima ★★★★★ door Nel Smit 24 juni 2020. Kaart ... Geschreven bij Dominicus Regiogids - Zuid-Engeland. We hebben het boek gekocht als cadeau voor een nieuweling die op reis wil naar Zuid Engeland. Wij zijn zelf fervente Engelandvaarders en het boek bevat leuke weten...

INFORMATIE

AUTEUR
Remco Ensel
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Dominicus Regiogids - Zuid-Engeland.pdf

OMSCHRIJVING

Zuid-Engeland is een omvangrijk gebied dat loopt van de White Cliffs of Dover tot Land's End, van Windsor Castle tot het Isle of Wight. De zee is nooit ver weg en baaien en kliffen domineren de kustlijn. Het maritieme verleden van Plymouth, Southampton en Bristol is goed bewaard gebleven in gerestaureerde dokken en pakhuizen. De forten en kastelen die vroeger de kustlijn bewaakten, zijn nu opengesteld voor bezoekers. Meer landinwaarts liggen de ruïnes van de abdij van Glastonbury en Tintagel Castle. Cultuur vind je in de werelderfgoedsteden Canterbury en Bath en de universiteitsstad Oxford, natuur in de nationale parken Exmoor, Bodmin Moor en Dartmoor. In het zuidwesten bevinden zich bovendien de belangrijkste prehistorische monumenten van Groot-Brittannië, waaronder de steencirkels van Stonehenge en Avebury. Zuid-Engeland heeft zo veel divers cultuur- en natuurschoon, dat iedereen er wel iets van zijn of haar gading kan vinden. Sandra Langereis is historica en gefascineerd door het Britse historische landschap. Remco Ensel is antropoloog. Voor hem is Zuid-Engeland een streek waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen.

Wil je het boek lezen?Dominicus Regiogids - Zuid-Engeland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Remco Ensel. Lezen Dominicus Regiogids - Zuid-Engeland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN