Diagnose en therapie/ 2010

Diagnose en therapie/ 2010 - J.J.E. van Everdingen | Tiliboo-afrobeat.com

...se en therapie / 2010 (Paperback). Diagnose en therapie is hét standaardnaslagwerk voor diagnostiek en behandeling van de meest voorkomende ... Diagnose en therapie 2013-2014 | SpringerLink ... ... Diagnose en therapie is hét standaardnaslagwerk voor diagnostiek en behandeling van de meest voorkomende ziektebeelden in de huisartsenpraktijk. Met als uitgangspunt de organen en de orgaansystemen worden bijna 1.000 klinische beelden beschreven. De diagnostiek en behandeling van deze ziektebeelden worden op een beknopte, heldere wijze behandeld door vakexperts, huisartsen én apothekers, de ... Diagnose en therapie 2011 (Paperback). Diagnose en Therapie is het standaardnaslagwerk voor diagnostiek en behandeling van de meest voor ... Diagnose en therapie 2011 | mijn-bsl ... ... Diagnose en therapie 2011 (Paperback). Diagnose en Therapie is het standaardnaslagwerk voor diagnostiek en behandeling van de meest voorkomende... Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. ... november 2010 Afmetingen 24,2 x 16,9 x 3,7 cm ... Diagnose en therapie is hét standaardnaslagwerk voor ...

INFORMATIE

AUTEUR
J.J.E. van Everdingen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Diagnose en therapie/ 2010.pdf

OMSCHRIJVING

Diagnose en therapie is hét standaardnaslagwerk voor diagnostiek en behandeling van de meest voorkomende ziektebeelden in de huisartsenpraktijk. Met als uitgangspunt de organen en de orgaansystemen worden bijna 1.000 klinische beelden beschreven. De diagnostiek en behandeling van deze ziektebeelden worden op een beknopte, heldere wijze behandeld door vakexperts, huisartsen én apothekers, de beste combinatie om de klinische relevantie voor de huisartsenpraktijk te waarborgen. Daarnaast behandelt Diagnose en therapie uitgebreid de indicatiestellingen en de therapieën met de meest voorgeschreven geneesmiddelen in de huisartsenpraktijk.

Wil je het boek lezen?Diagnose en therapie/ 2010 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.J.E. van Everdingen. Lezen Diagnose en therapie/ 2010 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN