De managementideeënfabriek

De managementideeënfabriek - Stefan Heusinkveld | Tiliboo-afrobeat.com

...agementideeënfabriek is een metamanagementboek, een boek dat laat zien hoe de wereld van de managementconcepten in elkaar steekt, geen boek met tips of lijstjes ... Klantgericht ondernemen in de 21e eeuw: De ... ... . 'Dit boek gaat over managementideeën, maar het is zelf geen typisch managementboek. De managementideeënfabriek van Stefan Heusinkveld, 9789024404414 voor € 24,00 bij Businezz. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. De managementideeënfabriek 1e druk is een boek van Stefan Heusinkveld uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789024404414 Aan ideeën geen gebrek in management- en consultancyland. Dit boek gaat over de oorsprong van managementideeën en hoe deze worden ontwikke ... De managementideeënfabriek - NRC Webwinkel ... . ISBN 9789024404414 Aan ideeën geen gebrek in management- en consultancyland. Dit boek gaat over de oorsprong van managementideeën en hoe deze worden ontwikkeld door consultants en goeroes. Bestel De managementideeënfabriek van Stefan Heusinkveld. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Managers en consultants kunnen met De managementideeënfabriek hun eigen ideeën scherp...

INFORMATIE

AUTEUR
Stefan Heusinkveld
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De managementideeënfabriek.pdf

OMSCHRIJVING

De managementideeënfabriek 1e druk is een boek van Stefan Heusinkveld uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789024404414 Aan ideeën geen gebrek in management- en consultancyland. Dit boek gaat over de oorsprong van managementideeën en hoe deze worden ontwikkeld door consultants en goeroes. Het geeft een kijkje achter de schermen van het ontstaan van potentieel invloedrijke ideeën. Daarmee demystificeert het in zekere zin de aanbieders van managementkennis, maar geeft het tegelijkertijd ook een beter beeld van een kunst die slechts een enkeling beheerst. Adviseurs en managers kunnen met De managementideeënfabriek hun eigen ideeën scherpen en kritisch kijken naar de ideeën die ze krijgen aangereikt in boeken, via seminars en van collega's.Stefan Heusinkveld is als hoofddocent verbonden aan de vakgroep Management en Organisatie van de Vrije Universiteit en doet onderzoek naar de aantrekkingskracht van goeroes en hun ideeën.

Wil je het boek lezen?De managementideeënfabriek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stefan Heusinkveld. Lezen De managementideeënfabriek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN