Risicoanalyse bij projectontwikkeling

Risicoanalyse bij projectontwikkeling - Ellen Gehner | Tiliboo-afrobeat.com

...analyse bij projectontwikkeling is bestemd voor iedereen die werkzaam is in de projectontwikkeling en voor studenten aan de vastgoedopleidingen ... Risicoanalyse bij projectontwikkeling 9789058751720 ... ... . Het boek biedt zowel een theoretische basis voor risicomanagement en de keuze van een passende analysetechniek, als een handvat om risicomanagement te integreren in het projectmanagement en ter ondersteuning van de besluitvorming. Risicoanalyse bij projectontwikkeling is bestemd voor iedereen die werkzaam is in de projectontwikkeling en voor studenten aan de vastgoedopleidingen. Het boek biedt zowel een theoretische basis voor risicomanagement en de keuze van een passende analysetechniek, als een handvat om risicomana ... Voorbeelden risico's project - Werken aan Projecten ... . Het boek biedt zowel een theoretische basis voor risicomanagement en de keuze van een passende analysetechniek, als een handvat om risicomanagement te integreren in het projectmanagement en ter ondersteuning van de besluitvorming. Je kan dit overzicht gebruiken als een checklist. Let op...

INFORMATIE

AUTEUR
Ellen Gehner
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Risicoanalyse bij projectontwikkeling.pdf

OMSCHRIJVING

Ellen Gehner Risicoanalyse bij projectontwikkeling---Risicoanalyse bij projectontwikkeling biedt een onderscheidende methodiek voor de analyse van risico’s in een bouwproject. Het boek geeft inzicht in risicomanagement en -analysetechnieken in de specifieke context van projectontwikkeling. In deze herziene herdruk van het gelijknamige succesvolle boek uit 2003 is een extra hoofdstuk opgenomen waarin aandacht wordt besteed aan de initiële investeringsbeslissing, het startpunt van een project. Theoretisch en praktischRisicoanalyse bij projectontwikkeling bestaat uit twee delen. In het theoretische deel wordt het begrippenkader geschetst, in het toepassingsgerichte deel wordt een analysemethodiek geboden. Voor wie?Risicoanalyse bij projectontwikkeling is bestemd voor iedereen die werkzaam is in de projectontwikkeling en voor studenten aan de vastgoedopleidingen. Het boek biedt zowel een theoretische basis voor risicomanagement en de keuze van een passende analysetechniek, als een handvat om risicomanagement te integreren in het projectmanagement en ter ondersteuning van de besluitvorming.AuteursinformatieEllen Gehner is adviseur risicomanagement bij AT Osborne en docent aan de afdeling Real Estate & Housing, faculteit Bouwkunde aan de TU Delft, de Amsterdam School of Real Estate en de Tias Nimbas Business School.

Wil je het boek lezen?Risicoanalyse bij projectontwikkeling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ellen Gehner. Lezen Risicoanalyse bij projectontwikkeling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN