Huize Rajani

Huize Rajani - Alon Hilu | Tiliboo-afrobeat.com

...e Rajani droeg bij aan een debat over de Palestijnse kwestie ... Nieuwsbrief Vrijdag 19 februari 2010 - Crescas - Joods ... ... . Op bol.com vind je alle boeken van Alon Hilu, waaronder het nieuwste boek van Alon Hilu. Alles van Alon Hilu Toon meer Toon minder. Samenvatting. 1895. Saleh Rajani, een paranormaal begaafde Arabische jongen, woont met zijn moeder op een groot landgoed vlak bij de islamitische ... Huize Rajani bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Huize rajani. 1895. Saleh Rajani, een paranormaal begaafde ... Alon Hilu (vert. door Shulamith Bamberger) - Huize Rajani ... ... . Huize rajani. 1895. Saleh Rajani, een paranormaal begaafde Arabische jongen, woont met zijn moeder op een groot landgoed vlak bij de islamitische stad Jaffa. Hij heeft last van visioenen over verwoestingen die zijn volk te wachten staan. Hij wordt door iedereen uitgelachen als hij voorspelt dat er op de ...

INFORMATIE

AUTEUR
Alon Hilu
DIMENSIE
4,5 MB
BESTANDSNAAM
Huize Rajani.pdf

OMSCHRIJVING

1895. Saleh Rajani, een paranormaal begaafde Arabische jongen, woont met zijn moeder op een groot landgoed vlak bij de islamitische stad Jaffa. Hij heeft last van visioenen over verwoestingen die zijn volk te wachten staan. Hij wordt door iedereen uitgelachen als hij voorspelt dat er op de plek van hun landgoed drie reusachtige torens zullen worden gebouwd. Alles verandert als de knappe en energieke joodse jongeman Isaac Luminsky hun leven komt binnenstormen, een van de kleurrijkste figuren van de eerste golf zionisten in Palestina. Hij zet zijn zinnen op het vruchtbare landgoed, knoopt vriendschap aan met Saleh en wordt verliefd op Salehs moeder. Het noodlot slaat toe. Door gebruik te maken van bestaande brieven en dagboeken schetst Alon Hilu in deze spraakmakende roman een authentiek beeld van de tragiek van de landonteigening van de Arabische bewoners van Israël. Huize Rajani is niet alleen een uitzonderlijke literaire prestatie, maar ook een bruisende, opwindende en ontroerende roman die je recht in je hart raakt.

Wil je het boek lezen?Huize Rajani in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alon Hilu. Lezen Huize Rajani Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN