Handboek management accounting

Handboek management accounting - Patricia Everaert | Tiliboo-afrobeat.com

...ek management accounting (Paperback). De doelstelling van dit boek is een inzicht te geven in de belangrijkste technieken van kosten- en ... Outsourcing van de financiële functie | Finance & Control ... ... ... TY - BOOK. T1 - Handboek Management Accounting. A2 - de With, E. A2 - Roozen, F.A. A2 - Steens, B. PY - 2006. Y1 - 2006. M3 - Book editing. SN - 9065000224 Met het online Handboek Management Accounting krijgt u toegang tot op dit moment ruim 250 artikelen. Jaarlijks worden ca. 12 artikelen toegevoegd. Zo beschikt u over de allerlaatste inzichten en toepassingen op uw vakgebied! Handboek Management Accounting ... bol.com | Handboek management accounting, L. Traas ... ... . 12 artikelen toegevoegd. Zo beschikt u over de allerlaatste inzichten en toepassingen op uw vakgebied! Handboek Management Accounting (elfde editie) De doelstelling van dit boek is een inzicht te geven in de belangrijkste technieken van kosten- en winstbepaling me...

INFORMATIE

AUTEUR
Patricia Everaert
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Handboek management accounting.pdf

OMSCHRIJVING

De doelstelling van dit boek is een inzicht te geven in de belangrijkste technieken van kosten- en winstbepaling met als hoofddoel accurate en relevante beleidsinformatie te verschaffen aan managers om hen maximaal te ondersteunen bij het nemen van beslissingen en het sturen van de verschillende afdelingen.

Wil je het boek lezen?Handboek management accounting in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patricia Everaert. Lezen Handboek management accounting Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN